PDA

View Full Version : Command line syntax errror on ME



RCyr
14.09.2005, 15:22
Operating System: Windows ME
Burning Software: unknown
Anti-virus Software: none
DAEMON Tools Version: 3.47

when i pass the command line option to mount an ISO image on a ME machine it keeps telling me there is a syntax error, but i sned the same command to an XP system it works fine. Is there an issue with the command line tool on windows ME.?

Underheaven
19.09.2005, 09:25
Are you using long filenames, i'd avoid it if you can. Also check for extra spaces. You can paste the exact command line your using here, that would help too.

RCyr
22.09.2005, 20:54
I am using long file names, command soon to come...