PDA

View Full Version : Daemon Doesn't Properly Load Images



theomadhaun
15.09.2005, 18:30
Operating System: XP
Burning Software: CloneCD
Anti-virus Software: McAfee
DAEMON Tools Version: 347

Hey,

I've had Daemon Tools for a bit now and it worked perfectly, always. My comp was disconnected for the summer, while I was home and had no place to set it up.

Now that I've got it back up and running, I can't get Daemon to work anymore.

DT will open. I can click "Mount Image" and select Images I want mounted. They even appear in the My Comp folder on the icon of the Daemon drive. But when I try to open the image folder, it tells me to insert a disk.

This is all happening with ISOs and images that have previously worked without issues.

I uninstalled, reinstalled, and tried changing the names of the drives and all... but so far with no luck.

Any help appreciated.

Ptolomeus3
15.09.2005, 18:48
Operating System: Windows XP SP2
Burning Software: Alcohol 120%, Nero
Anti-virus Software: AntiVir Personal
DAEMON Tools Version: 3.47

How about your clock (date, year, etc...) ?

theomadhaun
16.09.2005, 00:46
What do you mean? My computer's clock is set correctly, if that's what you're asking.

,jACkdA\W
16.09.2005, 13:27
Did you guys by any chance install some software in-between that might have installed some driver?