PDA

View Full Version : Invalid Device Error



Huntress
22.10.2005, 23:19
I've had Daemon Tools installed for over a year now and was working fine until I recently installed Nero 7 Ultra Edition and updated my Creative Audigy2 drivers and software. Now I'm getting the Invalid Device error twice (for the two images I had mounted from before) when Daemon tries to run at startup or when I try to run it from the shortcut. Are there known issues with Nero or Creative? Is there a fix or workaround for this?

Win XP Pro
Daemon Tools 3.47
Nero 7 Ultra; Alcohol 120%; DeepBurner

Jito463
23.10.2005, 05:41
Have you tried simply uninstalling and reinstalling Daemon Tools?

Huntress
23.10.2005, 07:57
Have you tried simply uninstalling and reinstalling Daemon Tools?

Twice. I got the following errors: "Device setup error: Code 25040 (0x61D0), 80 (0x50) Contact your support personnel."

The second time the error was the same with the exception of (0x61D1).

Underheaven
23.10.2005, 08:26
Thanks for posting your exact error message. Here's an explanation (found by using the forum search feature on term '25040' without quotes). I hope it sheds some light on the subject.

http://www2.daemon-tools.cc/dtcc/showthread.php?p=17522#post17522

if the above link fails replace www2 with www

Huntress
23.10.2005, 14:13
Thanks for posting your exact error message. Here's an explanation (found by using the forum search feature on term '25040' without quotes). I hope it sheds some light on the subject.

http://www2.daemon-tools.cc/dtcc/showthread.php?p=17522#post17522

if the above link fails replace www2 with www

Unfortunately, that doesn't apply in this case. Permissions aren't an issue and the darn thing ran just fine for a year before this.