PDA

View Full Version : Same Daemon-tools error..



ImmortalDuck
25.10.2005, 03:06
I've gone through tons of the threads of people who have the same problem, but I'm pretty computer-hardware-illiterate. So I ask that if you want me to do something like change a driver name or something, please tell me how to. :)

Anyway, yeah. Whenever I'm near installation my PC will crash and reboot. Then I try using D-Tools and I get a language error, so I delete the folder with D-Tools in it and then do an Evidence Eraser. Still, the same thing happens every time. What can I do besides wait till 4.0?

Thanks.

Underheaven
25.10.2005, 06:08
"if you want me to do something like change a driver name or something, please tell me how to" By the way, if you see people mentioning renaming DAEMON Tools drivers, this is a simple option built into the DAEMON Tools setup program, click the Advanced button when installing to see the screen allowing renaming of the DAEMON Tools drivers.

---

What OS and CPU are you using? Do you see a BSOD? DAEMON Tools may have problems installing if you have Starforce drivers on your system. A link to the official Starforce driver uninstall program is in the thread entitled "BSOD in SCSIPORT.SYS during Daemon Tools installation" in the Common Problems and Solutions forum.

ImmortalDuck
25.10.2005, 20:09
Well, my OS is Windows XP. I don't know how to check the CPU though, I always forget how to get the name of it after learning. Anyway, I tried the Starforce and nothing happened. I don't get a BSOD, it just completely crashes and reboots. Like, the screen goes black for a second and then starts up again; as if I were restarting it manually.

robbo
25.10.2005, 20:12
disable automatic new start then you may well get a BSOD which could prove helpfull.