PDA

View Full Version : Board registration and password confusing me



Red Dwarf
02.11.2005, 10:50
Hello,

as you may see I've just registered. But as soon as I verified my email address by clicking that link, the problems started.

When you've done registering, you're automatically logged in, but you also get a verification email with a link. So I opened that link in a new browser tab, and after your site told me everything's fine I wanted to login, but my user name and password were wrong! WTF?

So I used the other brwoser tab with which I did the registering to change my password, it didn't work, password was wrong. WTF?

Then I requested a new password typed in my email address and so on. After receiving two new emails I got a temporary password. So I logged in using it and I succeded, but I got a weird message:
The request to reset your password was made more than 24 hours ago, so it has expired. To resubmit the request, please use this form. WTF? It was only a few minutes ago I did that request!

Now it seems that I'm stuck in a loop, please help.

EDIT: Now I did a relog and that weird message above didn't come up again, seemed like I was really logged in with that temp password. So I changed the temp password to the password I have inititally chosen. Now everything seems to work...

Still this was really weird. Is it some kind of tactic to confuse the forum trolls this board has problems with?

Methadon
02.11.2005, 11:07
Is it some kind of tactic to confuse the forum trolls this board has problems with?
Haha, nah they can't be that evil, or maybe! :D

Red Dwarf
02.11.2005, 11:16
I also noticed that new threads/posts take a while to show up... this isn't a spamming countermeasure is it? Hehe... ^^

johngalt
02.11.2005, 19:16
mine show immediately - so there is a good possibility that it *is* spamming countermeasures.

see if it continues to happen after 10, 20 and even 25 posts...

Ryker
05.11.2005, 18:26
I'm pretty sure that this board is some kind of censored -
I posted at offtopic but still I can't see my own post

Ryker
05.11.2005, 18:40
found out that its indeed moderated, just follow this link:

http://www.daemon-tools.cc/dtcc/t6470-unable-to-post-or-send-pms.html

Methadon
05.11.2005, 18:44
I also noticed that new threads/posts take a while to show up... this isn't a spamming countermeasure is it? Hehe... ^^
I think that's because moderators have to check your message before they let it be posted.
I think that they does this to all has posted less than 20 posts, not sure but i think so.

JoelEllison
06.11.2005, 11:36
not sure but i think so.Ryker's link explains it all.

Red Dwarf
06.11.2005, 15:12
Thx all, I see this is kind of necessary here and I don't really got a problem with the restrictions. ;)

Still I think of the poor moderators, who have to check all this...