PDA

View Full Version : How to make sure I get DT4 Pro



stile
06.11.2005, 16:19
If I register DT right now, will I get V4pro when it comes out?
How does it work, do you give me a password or somthing?
I guess I'm just worried I will pay and somehow screw up and not get V4pro.

AnalCobra
06.11.2005, 17:12
Keep cool.
First of all it's DT Pro 1.0 (not DT 4 pro) look here:
http://img.photobucket.com/albums/v167/Hakira/daemon-tools-pro-preview_big.jpg
or
http://www2.daemon-tools.cc/dtcc/attachment.php?attachmentid=5&d=1130478056

If you've registered DT you will get the serial for DT Pro before it's out.

stile
06.11.2005, 17:58
Thx, sorry about the misnaming thing.