PDA

View Full Version : DT4 stops



Zhar
06.12.2005, 17:05
Well, here's my problem.
After all the instalation is finished and the DT4 Please Wait window comes up, the whole program stops, the Please Wait window wont disaper, and if I quit DT4 and starts it over again it seems to work normaly, bot it wont mount anny images :confused:

Anyone know what might cause this problem?


Thanks In Advance
~Zhar

Underheaven
07.12.2005, 02:58
Did you ever use DAEMON Tools 3.47 on your machine? Did you perform an upgrade? Can you upload \Windows\setupapi.log to a webhost somehow.

When you say "it wont mount anny images" do you mean daemon.exe freezes and you have to use end task within task manager or do you see an error message telling you that you can't mount an image?

sonicwheeler
07.12.2005, 15:33
When you say "it wont mount anny images" do you mean daemon.exe freezes and you have to use end task within task manager or do you see an error message telling you that you can't mount an image?

yes this happens to me as well. not sure whats happening.
I'm mounting an mds image