PDA

View Full Version : Double Click mount problem



jethro32
16.12.2005, 06:15
With DT 3.47 I could double click on an image file and it would automatically mount it to the virtual drive. Under DT 4 it doesnt work. I get the GUI everytime I double click an image file. Am I missing something?
Thanks

Copytrooper
16.12.2005, 09:27
Daemon Tools didn't support double-click mounting, seems you had some 3rd party add-on installed - you've to wait for v4 compatible version then.

jethro32
18.12.2005, 00:51
Im also having a problem when I try to mount an image through the right click menu. I get the mount image context, I select it, I get a dameon GUI but the button to mount image is grayed out.
Any ideas?
Thanks.

AmphetaMarinE
18.12.2005, 07:44
jethro32.... daemon tools has no gui or right click menu... only the tray icon has a right click menu....
you have installed an addon to add shell extensions for mounting... wait until its updated, or install fast-mount from the 3rd party addons section....

bluekylin
19.12.2005, 08:08
set the ISO open with
"X:\Program Files\D-Tools\daemon.exe" -Mount 0,"%1"
in the folder-option
"X:\Program Files\D-Tools\daemon.exe" is path where the daemon installed.
"0" is the first virtual CD driver