PDA

View Full Version : Can I re-generate .cue file from .bin file?



Mana
21.05.2003, 14:20
Hi All,
My situation is I got CD image in cue format which contains two files: cue and bin files. The original CD contains one data track and many audio tracks. I mount CD with cue file and everythings go perfect (I can use both data and audio tracks). However I lost the cue file and I try to mount CD with the remaining bin file then the result is I can use only data track, all audio tracks are gone. Is there the way to re-generate cue file or another method to that make me can use audio tracks with only bin file?
Thanks,
Mana

MarTinX
21.05.2003, 16:07
I think you might have to read this http://www.daemon-tools.cc/portal/viewtopic.php?t=922 before you wrote your post :

LX.
21.05.2003, 16:25
2 MarTinX
You post inappropriate to the occasion...
2 Mana
Theoretically it's possible, but it is complicated decision. You can create this .CUE file in notepad. Find some .CUE files in INet, and fill this file as you need.

-----
with Respect...

phoenix
22.05.2003, 05:15
@Mana just use your origional disc to re create the bin/cue files, simple.

If you do not own the origional disc then MartinX is correct, please be sure to read the posting rules before posting

LX.
22.05.2003, 10:16
As i understud Mana didn't say about this. Or you didn't want to help him?

Mana
22.05.2003, 14:59
I am sorry about what my question. I don't intend to disobey the rules. I just think there may be a simple way to recover the cue file without original CD but however it seem that my question is out of rules. I am really sorry... :cry:

Copytrooper
22.05.2003, 17:16
Ok, then I lock this topic.