PDA

View Full Version : Mount help Please



Reidon
02.01.2006, 03:03
Well when ever I go to mount something in Daemon Tools and then go to try and play a game I get a system error.

http://img366.imageshack.us/img366/9844/quake47nc.jpg

Please help me out here.

lazlo
03.01.2006, 01:31
You sometimes get this when you try to run old 16 bit games like dungeon keeper ect in win xp. I take it you are trying to run an old game.

See if you can find a patch first if this is your problem, or try running it in compatibility mode.

pumpkinsoftruth
04.01.2006, 02:56
Yeah I have had that message before. The microsoft people have a page about that...

http://support.microsoft.com/default.aspx?scid=kb;en-us;324767&Product=winxp