PDA

View Full Version : I get an error.



Aero Jex
04.01.2006, 22:17
I get an error saying "No Language Support Detected", so I imagine im missing some sort of file, if someone will help, i'd be much obliged.


Thanks.

LooDos
05.01.2006, 13:59
which v of DT do u use???
where did u dl it?

AnalCobra
05.01.2006, 14:21
Have a look at
this thread
this thread
this thread
this thread

Use the search and search for "no language support detected", you'll find many more threads!