PDA

View Full Version : Does D-tools support muti-language?



Ziya
31.05.2003, 00:41
Does D-tools support muti-language? If so,how can I change the interface language?

Development
31.05.2003, 03:40
Yes, theoretically it does, but new language DLL must be made and installed. Maybe we'll do it later.

Ziya
31.05.2003, 06:43
I have seen " - lang 1033" in the shortcut,but I don't kown how to make D-tools with a simplified chinese interface. :?
if you consider to make an Chinese interface of the D-tools , maybe i can help you :)

Ziya
31.05.2003, 06:44
:mrgreen:

Development
03.06.2003, 08:27
Ok.;-)

Ziya
11.06.2003, 21:08
I've used Daemon Tools for a long time,and for other people's convenience,I also did the localization work -- made some Simplified Chinese language DLLs (3.20,3.23,3.26,3.29,3.32,3.33...) and Replacement the English.DLL for Chinese interface.
http://poprpg.com/daemontools.png
If it's interesting to you,I'd be happy to send it to you.And would you mind allowing me to do the translation job for future versions?

Thanks :)


My Email:Ziya001@yahoo.com.cn
My MSN:CEmuCG_Ziya@msn.com

Development
11.06.2003, 23:06
I will let you know when i will need it. Thanks.
Of course you can do it.