PDA

View Full Version : Civlization 4- Works but black Terrain



burnin_Snowball
13.01.2006, 13:05
I created an image of CIV4 using Alchohol.

The game runs perfectly - I use sd4hide + Daemon

But then when I play the game the terrain is all black and all you can see are the characters standing on black ground. My video card and everything is supported cauz it worked fine when I played with the CD and my latest drivers are installed.

Can any1 please tell me how to fix this problem. Thanx.

Underheaven
13.01.2006, 14:16
Try playing with the original CD one more time.

DomiOh
13.01.2006, 15:12
Playing Civ4 with latest Update and DT4-Mounted Image works for me perfectly.