Announcement

Collapse
No announcement yet.

Cyberlink Power2Go 5.5 & 7.0 Trial

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • jmduranr
    replied
    Confirmed

    Confirmed solution with:
    • Windows 7 64bit
    • Power2Go: 6.1.4204
    • DaemonTools
    Lite: 4.40.2.0131

    Thanks a lot for your help! U rock

    Leave a comment:


  • Rollag
    replied
    So I just turn on Advanced Emulation and it should fix the issues?

    Leave a comment:


  • Blazkowicz
    replied
    Go into settings -> Emulation -> Advanced Emulation.

    The bug is however already fixed in current release version of DT Pro.

    Leave a comment:


  • Rollag
    replied
    I am encountering the same problem with Power2Go 5.5 and the newest version of DT Lite on Vista. As soon as I install DT, Power2Go stops working. Can you explain to me how to fix this? I am sorry, but I do not understand how to use the solution above. What is SPTD and how do I switch to that?

    Also, iTunes is now telling me that it is missing the drivers to import or burn cds and that I should reinstall...

    However, everything is fine as soon as I uninstall DT...

    Leave a comment:


  • riff99
    replied
    Tested it, and YES it works along with Power2Go.

    Thank you Blazkowicz for the testing to getting Daemon-Tools back on my machine with all happy programs working alongside it.

    MUCH appreciated!!

    Leave a comment:


  • riff99
    replied
    I'm ecstatic you found the problem. I dearly hope it is the same issue I'm having in win7 x64. If it is, I can't thank you enough. I'll see if SPTD works for me.

    I hope you don't mind if I drop your Simple Driver revelation on Cyberlink's lap. (I'm kidding in a way...but if it helps others out, I'm going to post it in their forum).

    Thanks again.

    Leave a comment:


  • Blazkowicz
    replied
    It seems Power2Go has problems when Simple Driver is active (it is crashing then here on XP SP3 and Win 7 x64). Cyberlink should check their program with Simple Driver active.
    You may switch to SPTD to resolve the issue meanwhile.

    Leave a comment:


  • Blazkowicz
    replied
    No problem here starting the program with Power2Go 7.0 (CyberLink.100816_7.0.0__T_P2G100804-03.exe) and latest DT Pro on my main pc XP SP3.
    Will check tomorrow on VMWare Win 7 x64.
    Last edited by Blazkowicz; 08.02.2011, 00:57.

    Leave a comment:


  • riff99
    replied
    Thanks so much for looking into this for me!

    Leave a comment:


  • Blazkowicz
    replied
    Will check back today/tomorrow with trial versions of above.

    Leave a comment:


  • riff99
    replied
    A fair question, seeing that I can't type...

    It's hard to get good help when that's the case.

    Seems I missed the second "4". Ver 4.40.2 is what I meant.

    Leave a comment:


  • Blazkowicz
    replied
    Why are you using such an outdated DAEMON Tools version?

    Leave a comment:


  • riff99
    started a topic Cyberlink Power2Go 5.5 & 7.0 Trial

    Cyberlink Power2Go 5.5 & 7.0 Trial

    New to the Forum...

    Sorry if this topic is already available, but entering Cyberlink or Power2Go issue gave me no results.
    ---
    Seems it doesn't matter which version of Power2Go I use, but once I load Daemon-Tool 4.02, Power2Go just hangs at the "initializing engine" load-up for the program(s). Once I take Daemon-Tools off, the Power2Go software works just fine again. Obviously it is the D-T 4.02 that IS the issue after trying two separate versions of the same burner software. Just wish I knew why

    Nothing wrong with the burners themselves and the install for Daemon-Tools 4.02 loaded without a hitch. I've always enjoyed Daemon-Tools with pasts versions of Windows, but could part of the problem be that I'm now using Win7 x64 Ultimate.?

    This has me really stumped and disappointed. Any help/ideas would be great. TY!

    My Current Drives:

    C: Hitachi 320G
    D: Seagate 400G
    E: CD/RW
    F: CD/RW Blu-Ray
    G: WD External 1.5TB
Working...
X