Announcement

Collapse
No announcement yet.

Assassins Creed and Gears of War problem

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • hugeimg
    replied
    I wonder which image format u selected? and should I pay any other attention to make a safedisk protected game?

    Leave a comment:


  • Terramex
    replied
    Originally Posted by professorx View Post
    Might be a good idea to put this kind of info in the product release notes?!?
    It's no general problem. I also had a parallel installation of Pro/lite without problems.
    And with the current build parallel installations aren't possible anyway

    Leave a comment:


  • professorx
    replied
    Originally Posted by Terramex View Post
    There are two (german) threads in DT forum that ensure Assassin's Creed is working fine in vIDE
    - without contrary reports.
    And be assured we'd have seen many reports if there was a problem with that title/SD version.

    One user had problems starting Assassin's Creed in vIDE (link).
    The solution was uninstalling DT lite.
    Do you have DT lite installed ?
    I do have DT Lite installed as well. I'll update this thread presently...

    BINGO! Worked like a charm. Thanks Terramex.
    Might be a good idea to put this kind of info in the product release notes?!?
    Last edited by professorx; 31.01.2009, 00:22.

    Leave a comment:


  • Terramex
    replied
    There are two (german) threads in DT forum that ensure Assassin's Creed is working fine in vIDE
    - without contrary reports.
    And be assured we'd have seen many reports if there was a problem with that title/SD version.

    One user had problems starting Assassin's Creed in vIDE (link).
    The solution was uninstalling DT lite.
    Do you have DT lite installed ?

    Leave a comment:


  • professorx
    replied
    I can only conclude that YASU v1.5.8.111 does not work for games protected with safedisc 4.8x and later. The readme file does not list a single game that has been tested which has this protection. vIDE alone does not work either in this situation.

    Leave a comment:


  • professorx
    replied
    Original now plays after I cleaned up DT and re-installed.
    image still fails.

    Leave a comment:


  • professorx
    replied
    Actually, the original does NOT play, unless I uninstall DT.
    I used a different email to register DT.

    Leave a comment:


  • Blazkowicz
    replied
    Author said it will be public some time when 304 is released.

    BTW your trial version already expired in November.
    Last edited by Blazkowicz; 20.01.2009, 17:38.

    Leave a comment:


  • professorx
    replied
    any plans on making it publicly available soon?

    Leave a comment:


  • ß
    replied
    oh ok, i didn't even realize that it was for c/only and that he wasn't one. i don't automatically check. oh well...

    Leave a comment:


  • Blazkowicz
    replied
    ß, he doesn't have access to customer forum.

    Leave a comment:


  • ß
    replied
    http://forum.daemon-tools.cc/showthread.php?t=22859

    Leave a comment:


  • professorx
    replied
    Originally Posted by ß View Post
    which safedisc message do you get ?

    also try that new tool that works well, DTE.

    they do both work so it's your side....
    thanks ß, but where do I download DTE from?

    Leave a comment:


  • ß
    replied
    which safedisc message do you get ?

    also try that new tool that works well, DTE.

    they do both work so it's your side....

    Leave a comment:


  • professorx
    replied
    v4.30.0303

    Leave a comment:

Working...
X