Page 2 of 12 FirstFirst 1234 ... LastLast
Showing results 11 to 20 of 113

Thread: Hitman: BloodMoney (US-Version)

  1. #11
    Experienced User
    Reef's Avatar
    Join Date
    30.03.2003
    Posts
    860

    Default

    Have you tried with a full image? Maybe SecuROM fixed the mini-image bug.

  2. #12
    New User
    Join Date
    28.05.2006
    Posts
    1

    Default

    I'm simply getting a "Wrong CD/DVD" error when trying to use ASR. Anyway to fix this?

  3. #13

    Default ...

    Quote Originally Posted by DomiOh
    If it would be a bad image I wouldn't get "Emulation detected"
    Not true.

    Recent SecuROM versions tell white lies in their error messages (bad DPM can become an accusation of using emulation software).

    http://www.daemon-tools.cc/dtcc/show...6261#post56261
    the modern world:
    net helpmsg 4006

  4. #14
    Experienced User
    Thorandor's Avatar
    Join Date
    03.11.2005
    Posts
    123

    Default

    Had a similar problem when using patch 1.1. I first had a "wrong DVD" error as I was using a mini-image. After using my BlindWrite-clone (I know, I had to say the B-word ) it works perfectly
    If the minimum wasn't acceptable it wouldn't be called the minimum.

  5. #15

    Default

    Quote Originally Posted by Lord_Anubis
    I know, I had to say the B-word
    He said the B-Word........

    We already hired some hitmans for a job. Do not say the B-Word
    again!

  6. #16
    Experienced User
    Thorandor's Avatar
    Join Date
    03.11.2005
    Posts
    123

    Default

    NOOOOOOOOOO!!! Please don't send them to me yet, I haven't finished the game yet!!!

    If the minimum wasn't acceptable it wouldn't be called the minimum.

  7. #17

    Default

    can anyone help me out?

    im really not understanding what i need to do.

    i havent patched the game.

    can anyone help?

  8. #18

    Default ...

    Quote Originally Posted by systemx29
    can anyone help me out?

    im really not understanding what i need to do.

    i havent patched the game.

    can anyone help?
    Please describe what you problem is? What do you want to do with hitman blood money (play without the cd?)? Does it work with the original CD? Do you get any error messages? What have you already tried?
    the modern world:
    net helpmsg 4006

  9. #19
    Experienced User

    Join Date
    13.11.2005
    Posts
    472

    Default

    A friend of mine got Hitman Bloodmoney German version. Same problem as for the US version after patch 1.1:

    "Konflikt mit Emulator entdeckt". -> translated "Conflict with emulator detected."

  10. #20
    Experienced User
    Reef's Avatar
    Join Date
    30.03.2003
    Posts
    860

    Default

    Quote Originally Posted by DomiOh
    A friend of mine got Hitman Bloodmoney German version. Same problem as for the US version after patch 1.1:

    "Konflikt mit Emulator entdeckt". -> translated "Conflict with emulator detected."
    Is that with a mini-image or a full image?

    I don't have any problems running the game after patching to v1.1. Using full image and ASR.

Page 2 of 12 FirstFirst 1234 ... LastLast

Bookmarks

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •