Showing results 1 to 7 of 7

Thread: install does not work on XP 'installation package could not be opened'

  1. #1
    New User
    Join Date
    29.08.2003
    Posts
    3

    Default install does not work on XP 'installation package could not be opened'

    hi all,


    My Problem : i downloaded version 3.33
    wanted to install it but following error occurred :


    "This installation packet could not be opened.Verify that the
    packet exists and that you can access it, or contact the
    application vendor to verify that this is a valid Windows
    Installer Package."


    i didn't install any burn software and i also tried the solution
    with 'all permissions for everybody' in my temp folder.'


    My Hardware: AMD Athlon XP1800+
    K7s5a Elitegroup
    Geforce 3 ti 200


    Please help me,
    haze

  2. #2

    Default

    First, try redownloading the seutp. Next, extract the setup files to your desktop. Try to run both setup.exe and daemon.msi.

  3. #3
    New User
    Join Date
    29.08.2003
    Posts
    3

    Default

    sorry, but it doesnt work..

    i can`t choose the folder where i want to install it, because it starts immediately after closing the readme .....


  4. #4

    Default

    After you see error message, check temp folder (C:\documents and settings\user\local settings\temp or C:\windows\temp) for daemon.msi. Copy this file to you desktop and run it directly.

  5. #5
    New User
    Join Date
    29.08.2003
    Posts
    3

    Default

    doesn't work ! before reinstalling Windows Xp it hard worked...

    perhaps it was an older version of daemon tools

  6. #6

    Default

    Operating System: Win XP
    Burning Software: nero, CloneCD, Alcohol 120%, Roxio DragtoDisc,
    Anti-virus Software: Symantec Antivirus 8 Corporate Edition
    DAEMON Tools Version: 3.33

    Quote Originally Posted by haze
    doesn't work ! before reinstalling Windows Xp it hard worked...

    perhaps it was an older version of daemon tools
    Has nothing to do with XP. I have been running XP for almost 2 years now (since the Oct 2001 release of it) and have been using Daemon tools since before that - no problems whatsoever.

    Check to see that your temp folder is relatively free of junk - use the disc cleanup that comes with XP - it is very good.

    Also, if you are using a download manager that breaks files into parts, try downloading it without the download manager - he manager may be the culprit here - I had an older copy of download accelerator, and it used to corrupt files every now and again - I ran the update and found I was 3 minor revisions behind the current - and haven't had a problems since.

  7. #7
    New User
    Join Date
    05.11.2003
    Posts
    1

    Default

    Operating System: winXP
    Burning Software: none yet, but will be using Nero
    Anti-virus Software: None
    DAEMON Tools Version: 3.41

    yo, same thing happened to me bro... here's what i did to fix it. Goto your contol panel/ folder options / view files, check view hidden files and folders. Now goto C:\Documents and Settings\User\Local Settings\Temp\daemon\

    and run the install.exe

    Worked for me, hope it helps!

Bookmarks

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •