Page 2 of 9 FirstFirst 1234 ... LastLast
Showing results 11 to 20 of 81

Thread: Titan Quest

  1. #11
    TRANSLATOR OFFICIAL TRANSLATOR

    LooDos's Avatar
    Join Date
    16.11.2005
    Posts
    694

    Default

    omfg! thats a very poor solution by IRONLORE...
    i'm gonna try the patch out tomorrow.
    btw: is cureROM and asr still working with the new version?

  2. #12
    Experienced User
    Reef's Avatar
    Join Date
    30.03.2003
    Posts
    860

    Default

    Latest CureROM still works, have not tried with ASR yet.

  3. #13

    Default titan quest

    I am trying to play this game, so I mount the image with the daemon tools securom activate but it keep saying " Conflict with Disc Emulator Software detected" so I figured out I need some kind of software to be able to play it.

    Can any one tell me what to do? I am lost!!! how can I desactivetaed the securom?
    thank you

  4. #14
    New User
    Join Date
    19.05.2003
    Posts
    12

    Ausrufezeichen

    Quote Originally Posted by flojobros
    Can any one tell me what to do? I am lost!!! how can I desactivetaed the securom?
    thank you
    Use Hide-Function of ProtStop and start the Game with selecting the Game-EXE with AntiSecuRomLoader this also works with 1.08 patch!

  5. #15
    Experienced User
    Mystique's Avatar
    Join Date
    08.11.2005
    Posts
    877

    Default

    First use Curerom and create a profile with anti blacklist measures, then run pr0t.st0p and play the game during the new shortcut from curerom. works in this method !
    You weak pathetic fool, it's all to easy
    sysProfile (Click me)

  6. #16
    TRANSLATOR OFFICIAL TRANSLATOR

    LooDos's Avatar
    Join Date
    16.11.2005
    Posts
    694

    Default

    i dont need to run protstop to play the game. i'm just using cureROM...

  7. #17

    Default

    Hi,
    I also got the Problem that I cant start the Game. I'm runnig DT 4.03HE, SecuRom and CureRom but nothing works. I always got the Problem that Emus are detected. Which way works?
    TitanQuest is installed normally, without a patch.
    Thanks

  8. #18

    Default

    How did you create your image (read settings used)? Did you use the latest CureROM?

  9. #19

    Cool

    now i am playing the game with a mini-image and curerom 2.031 and what do you think??no more crashes....before i was using asr 1.2 and there where a lot of crashes

  10. #20
    Experienced User
    sYk0's Avatar
    Join Date
    27.12.2005
    Posts
    392

    Default

    @ DaS_ScHaF,

    Download CureROM 2.0.3.1 from hxxp://www.curerom.net,
    once installed run the short from "Start Menu\CureROM\CureROM RegKey Removal", then proceed to make a CureROM profile for the game.

    "CureROM RegKey Removal", removes some registry keys from you system wich may cause some SecuROM game to fail to start.
    Mail:
    curerom @ daemon-tools.cc

Page 2 of 9 FirstFirst 1234 ... LastLast

Bookmarks

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •