Page 1 of 2 12 LastLast
Showing results 1 to 10 of 17

Thread: MOHAA trouble

  1. #1
    New User
    Join Date
    28.11.2002
    Posts
    7

    Default MOHAA trouble

    Hey all.

    I know this has been discussed on many other boards but I'm having trouble burning (or rather even creating 1:1 images of) Medal of honor.

    Ive got 2 cd writers, one is a 24x10x40 Diamond Data, and the other one is a Lite-On 48x12x48. I use the Lite-on for creating images and burning.

    Now the thing is I've burnt perfect copies of MOHAA easily before using my old Acer 20x10x40 (I think that was it);
    INSERT INTO `portal_posts_text` VALUES
    but im having serious trouble using my new lite-on.

    Im using Clone-CD 3 to create the images with fast error skip on. My fast error skip settings are 'read retries', 2, and 'Error correction', none, or software.

    Now even after this I get problems. The game installs without a hitch from DT but when I try to run (from DT) I get this error:



    If I can just get the IMAGES working properly I'm sure I can burn with my Lite-on.... anyone know what im doing wrong? I crave 1:1 backups.

    Thanks

  2. #2

    Default

    Use CloneCD4, use settings read retries 0, and error correction hardware, then use a lower read speed (<=20x) ...
    MOHAA is protected by SD2.51.021 so it should be no problem with your LiteOn 48x ...
    btw do you use the newest Daemon Tools version?
    Everybody be cool! You, be cool!
    They'll keep fighting! And they'll win!

  3. #3
    New User
    Join Date
    28.11.2002
    Posts
    7

    Default

    yep i do use the latest daemon version

  4. #4

    Default

    Do you use newest firmware for your LiteOn 48x? Latest firmwares for both 48x drives (S & W) contain great improvements.
    Everybody be cool! You, be cool!
    They'll keep fighting! And they'll win!

  5. #5
    New User
    Join Date
    28.11.2002
    Posts
    7

    Default

    hmmm dunno what firmware is :S

  6. #6

    Default

    If the game exits with such a message it#s most likely NOT a problem with the image/copy. I guess there's a hardware or driver problem.
    Update your graphics and sound drivers to the latest versions!

  7. #7

    Default

    Firmware is the BIOS of your writer
    Which LiteOn 48x do you have? The 48125S oder 48125W? Check it in control panel -> system -> CDROM ... it should be something like 1S0x for the S-model, or VS0x for the W-model ... then check LiteOnґs firmware page, download the newest firmware for your drive (1S05 for the S-model, VS08 for the W-model, start the flash program, if the firmware of your writer is not already one of those versions. You wonґt be able to downgrade your writer, so donґt worry ...
    btw did you try to create an image with the settings and lower read speed I mentioned?
    And give some more info about your system, CPU, RAM, VGA - do you use newest drivers for your VGA?
    Everybody be cool! You, be cool!
    They'll keep fighting! And they'll win!

  8. #8
    New User
    Join Date
    28.11.2002
    Posts
    7

    Default

    athlon xp 2200+
    GF4 ti 4400
    512mb ddr333
    asus a7v333 mobo
    audigy de soundcard

    no its not a video/hardware problem because when i install off my original cds and run from them it works fine, so it must be an image problem.

    my burner is the 48125W, and yea i had previously tried using 10x reading to make the images, get same problem. installs fine from images but wont run from them....

    and once ive installed from my images, it wont even run from the original cd's, which it does when i install from the originals....

  9. #9

    Default

    Did you install the MOHAA-updates?
    Everybody be cool! You, be cool!
    They'll keep fighting! And they'll win!

  10. #10
    New User
    Join Date
    28.11.2002
    Posts
    7

    Default

    that shouldnt make a dif, like i said it runs fine standard when installed off the original cd's

    but wont run at all when installed from images i made

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •