Showing results 1 to 6 of 6

Thread: installation failure

  1. #1
    New User
    Join Date
    28.11.2002
    Posts
    3

    Default installation failure

    First of all, i love daemon-tools!!

    but now i have got problems to install them on a w2k machine

    OS: w2k sp3
    nero 5.9.14 installed
    clonecd 4.0.1.3 installed
    newest aspi drivers installed

    i got an initio ultra scsi controller with:
    1 cd-rom (ultraplex 20x)
    1 cd-r (plexwriter 8/20)

    my first problem occured installing the 3.16 daemon-tools. i couldnґt even start them.
    for some reason i had to install the windows installer again.
    afterwards i tried your new 3.26 daemon-tools - it looks pretty good
    but then at the end of the installation i waited a couple of minutes and
    then an "error 25001. Device setup error 25021. Contact your support personnel" message was displayed.

    i hope u can help me.

    Jean

  2. #2

    Default

    Do you have any programs running in background - e.g. Virusscanner etc.??
    Disable everything and try again!

  3. #3
    New User
    Join Date
    28.11.2002
    Posts
    3

    Default

    i tried to close everything i dont need

    checked the taskmanager to do so

    but i got the same error message

    :-(

    any other idea?

    jean, over and out

  4. #4

    Default

    What do you me with 'I don't need'?

    You should disable EVERYTHING the OS doesn't need!! And if it's just for testing purposes.

  5. #5
    New User
    Join Date
    28.11.2002
    Posts
    3

    Default

    i killed those processes i could identify and closed them

    there werenґt any applications running during the installation.

    :-(

  6. #6

    Default

    Sent you an eMail - please reply by MAIL!

Bookmarks

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •