Showing results 1 to 5 of 5

Thread: New problem?

  1. #1
    New User
    Join Date
    23.10.2006
    Posts
    2

    Default New problem?

    Hi, i've got a problem while using Daemon Tools 4.0.6

    The error message is in french, so i'll try to translate it as fidely as possible

    Daemon Tools runs with no problems, i launch it, mount an image, but then, nothing happens. When i clik on the virtual device, i got the message "windows can't read from that disk. It might be damaged or using a format that's not compatible with windows"

    I don't know how to solve this problem :/

  2. #2
    Experienced User

    Join Date
    27.09.2005
    Posts
    822

    Default

    get that sometimes myself, workaround i found was to 'eject' the disk, double click the drive in explorer (it says something like 'no disk present.. insert disk in drive blah'), then i clicked ok and mounted it again and it worked fine... could be an AIN issue (problem i had before, but AIN is active..)..

  3. #3

    Default

    Or it could be a bad image... Areyou sure that the imageis working ? Did it work before or on another pc?

  4. #4
    New User
    Join Date
    23.10.2006
    Posts
    2

    Default

    the unmount and remount thing just doesn't work with me, no result. And yeah, i'm sure the image is ok, i tried it with another computer and everything went fine

  5. #5
    Experienced User

    Join Date
    27.09.2005
    Posts
    822

    Default

    for me, the image is fine, if it doesn't work in daemon tools, then it works in alcohol, and vice versa.. thats the odd thing

Bookmarks

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •