Page 1 of 8 123 ... LastLast
Showing results 1 to 10 of 79

Thread: Star Wars Empire at War Forces of Corruption SECUROM

  1. #1

    Ausrufezeichen Star Wars Empire at War Forces of Corruption SECUROM

    Hey guys i bought this trying to make a back for me , but i cant find anything on this version of securom, anyon can tell me how , i tried methods but cant get it :\ , any help would be appreciated
    [14:53:58 PM] SecuROM 7.00.00.0086 detected -> I:\swfoc.exe

    [14:53:58 PM] SecuROM 7.00.00.0086 detected -> I:\swfoc.exe

  2. #2
    TRANSLATOR OFFICIAL TRANSLATOR

    Join Date
    11.09.2005
    Posts
    239

    Default

    how did you make youre image?? wich settings/ programm

  3. #3
    GERMAN TRANSLATOR

    Blazkowicz's Avatar
    Join Date
    09.11.2005
    Posts
    6,401

    Default

    Next time please scan with ProtectionID 5.1f instead of Aray Scanner.

    Which methods did you try?

  4. #4

    Default

    My first ever post here

    Protection is SecuROM 7.26 (the ProtectionID says 7.xx but im pretty sure),
    but for me it realy doesnt make sense...

    I made a backup image of the cd, then tried to run it (without any programs, just D4), it said "Emulator Detected".

    The other programs i used before for SecuROM dont work either...
    Even the new PROCYON loader fails the test.

    An interesting thing is, that if i insert a copyed disk (no emulation, D4 terminated) it still says that theres an emulation. Strange...

    Someone please help me to get the image working...

  5. #5
    GERMAN TRANSLATOR

    Blazkowicz's Avatar
    Join Date
    09.11.2005
    Posts
    6,401

    Default

    Then it is SecuROM 7.28 (i think same as on Dark Messiah)

    How did you create your backup image?
    Have you installed CloneCD? If so deinstall it.
    Do you use Daemon Tools 4.06?

  6. #6

    Default

    Blindwrite. I reinstalled cloneCD but it still doesnt work.
    Yes, I am.

  7. #7

    Default

    Did you re- or deinstall CloneCD? CloneCD is blacklisted by many copy protections, so as long as it's on the system, games may not work.
    "I was inappropriately blunt, wasn't I? Sorry, I do that a lot."

  8. #8
    Experienced User
    Kinlaadare's Avatar
    Join Date
    24.05.2005
    Posts
    697

    Default

    Not when EZ-play is active on your system... at least for the latest securom
    Carpe diem

  9. #9

    Default

    I have the very same problems. I cant get it to run without CD.

    Tried the following using DT4.06:

    Pr0t.Stop.1.0 (gives error: "unable to acces security module")
    Curerom 1.3.0 (same error as above)
    SFNightmare (disabling my IDE just doesnt seem to work).

    (relevant) programs i have installed on my system:

    DT4.06
    BlindWrite Suite 6
    BlindWrite 4.5.7

    I have not yet tried and make a back-up uisng 4.5.7.

  10. #10

    Default

    I meant uninstalled it.

Page 1 of 8 123 ... LastLast

Bookmarks

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •