Page 1 of 3 123 LastLast
Showing results 1 to 10 of 28

Thread: SecuROM Loader doesn't work on Dark Messiah

  1. #1

    Default SecuROM Loader doesn't work on Dark Messiah

    Just wondering if anyone has gotten around the securom on this release. I tried the latest 7.26 loader and it doesn't seem to work.


    Anyone have any luck getting thiers to work?

    Only way I get it to work is physically unplug IDEs
    Last edited by Francis_MH_White : 26.10.2006 at 20:35

  2. #2

    Default

    Wait for an update. The Securom Loader is blacklisted.

  3. #3

  4. #4
    Experienced User

    Join Date
    18.10.2005
    Posts
    242

    Default

    use pr0t.st0p and the procyon loader

    works fine

  5. #5
    GERMAN TRANSLATOR
    Blazkowicz's Avatar
    Join Date
    09.11.2005
    Posts
    6,401

    Default

    Quote Originally Posted by korn2006
    Wait for an update. The Securom Loader is blacklisted.
    It isnt. You dont need SecuRom Loader for Dark Messiah. Just mount in Daemon Tools, disable cd/dvd drives, start game and voila it works, at least for me.

  6. #6
    Master
    Jito463's Avatar
    Join Date
    24.05.2005
    Posts
    1,626

    Default

    Or just activate it through Steam. No more disc required.

  7. #7
    TRANSLATOR OFFICIAL TRANSLATOR


    Join Date
    20.08.2005
    Posts
    654

    Default

    Just use procyon loader. And don't forget to mount the image with DT.
    Nothing more.
    .
    Elfen Lied - unangefochtene Spitze der Animes.
    .
    .
    Habt ihr was an der dt. Sprachdatei zu meckern?
    Schreibt mir eine PN!
    .
    .
    If you've got questions that do not concern to account or hardware incompabilty stuff, you can write me a PM. Otherwise use our forum!

  8. #8
    Experienced User
    Reef's Avatar
    Join Date
    30.03.2003
    Posts
    860

    Default

    I had some trouble creating a decent image for this game. First image I made using Alcohol took about 45 minutes to create, and it only worked 1 out of 3 times.
    So I used VSO's BWA Builder to make a BWA file, then used Quickmount to insert the BWA into the MDS file that I made with Alcohol. Now the game runs every time I try it, and also the SecuROM disc check is a lot shorter.

    I'm only using pr0t.st0p to hide my optical drives, works great.

  9. #9

    Default

    Quote Originally Posted by Blazkowicz
    It isnt. You dont need SecuRom Loader for Dark Messiah. Just mount in Daemon Tools, disable cd/dvd drives, start game and voila it works, at least for me.
    I mean Securomlaoder ist blacklisted not DT.

  10. #10
    GERMAN TRANSLATOR
    Blazkowicz's Avatar
    Join Date
    09.11.2005
    Posts
    6,401

    Default

    Atm you dont need SecuRom Loader, btw for me it works with SecuRom Loader.

Page 1 of 3 123 LastLast

Bookmarks

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •