Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast
Showing results 21 to 30 of 45

Thread: YASU doesn't work on Test Drive Unlimited

  1. #21
    Experienced User
    Join Date
    07.10.2006
    Posts
    157

    Default

    @victorsays:

    do u have some older Emulation-programs like Virtual Clone Drive?

    Deinstall them all.

    if u still can get it working then delete following registry key:

    HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DEVICEMAP\Scsi

    now reboot and try again! dont forget yasu!


    cheers!
    Upgrade your programs:
    DaemonTools --- SPTD --- YASU --- PID

  2. #22

    Default

    So still no one found the solution for the program disapearing after 10 seconds?
    there is no error message: just the program closing...

    help plz!

  3. #23

    Default

    If you are still having problems, try downloading an image from gamecopyworld,
    once you've installed the game from your DVD, mount the image from gamecopyworld onto deamon (still use YASL) - it worked for me and i was having the same problem as everyone else here.

  4. #24
    New User
    Join Date
    13.03.2007
    Posts
    1

    Default

    I still can't get mine to work

    i have daemon 4.08 and sptd 1.42

    i have yasu 1.07

    i have a good image (mds/mdf)

    BUT the game still tells me to "insert the original disc instead of a backup"

  5. #25

    Default

    no problems here with 1.07 and 4.06HE on Vista 32Bit

  6. #26
    New User

    Join Date
    02.07.2006
    Posts
    12

    Default

    I have no problems too, running YASU 1.07 and SPTD 1.42. The game works fine.

  7. #27
    Experienced User
    sYk0's Avatar
    Join Date
    27.12.2005
    Posts
    392

    Default

    i have a good image (mds/mdf)
    BUT the game still tells me to "insert the original disc instead of a backup"
    Well, if your image was good then that message would not appear...
    Mail:
    curerom @ daemon-tools.cc

  8. #28

    Default

    I'm using daemon-tools 4.08HE and SPTD 1.42 in combination with Yasu 1.07. Os is Windows XP home SP2. There is no Alcohol, Blindwrite or something similar installed.
    I've tested it with my own image and the image from gamecopyworld and my hardware drive is deactivated.
    But i always get following error message.

    Code:
    Konflikt mit Emulations-Software entdeckt.
    
    Weitere, detaillierte Informationen entnehmen Sie bitte http://www.securom.com/message.asp?m=emu&c=6000&l=ge.
    Conflict with emulationsoftware detected.

    Further info....

  9. #29
    Experienced User
    Join Date
    07.10.2006
    Posts
    157

    Default

    @icebreaker: did u follow that steps:


    Quote Originally Posted by ..::shiFt::.. View Post
    [...]if u still can get it working then delete following registry key:
    HKEY_LOCAL_MACHINE\HARDWARE\DEVICEMAP\Scsi
    now reboot and try again! dont forget yasu!
    cheers!
    Upgrade your programs:
    DaemonTools --- SPTD --- YASU --- PID

  10. #30

    Default

    yes, i have deleted the registry key etc., but it still don't works.

Page 3 of 5 FirstFirst 12345 LastLast

Bookmarks

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •