Showing results 1 to 10 of 45

Thread: YASU doesn't work on Test Drive Unlimited

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1

    Default YASU doesn't work on Test Drive Unlimited

    can't get it to work with this game. After i launch the game...i see the game process in task manager....and that Disk Cursor....but in 10 seconds is dissapearing

  2. #2

    Default

    Quote Originally Posted by Alexxxx View Post
    can't get it to work with this game. After i launch the game...i see the game process in task manager....and that Disk Cursor....but in 10 seconds is dissapearing
    I have exactly the same problem, I'm trying to work it out with curerom and some other anti-securom tools.

  3. #3
    GERMAN TRANSLATOR
    Blazkowicz's Avatar
    Join Date
    09.11.2005
    Posts
    6,401

    Default

    Does this error also occurs with original disc?
    Make something idiot proof, but then they just make a better idiot
    Peace Through Power

  4. #4
    Experienced User
    Thorandor's Avatar
    Join Date
    03.11.2005
    Posts
    123

    Default

    Works fine here, what exactly do you mean with it dissappearing after 10 seconds? Do you mean you can see the game starting up in the task-bar but then it just disappears? If so, also have a look at your Event log, if there is any error with the game and/or when starting the game.
    If the minimum wasn't acceptable it wouldn't be called the minimum.

  5. #5

    Default

    i have the same "bug" too...

    test drive unlimited begins to load and say to me that he have found conflicts with emulation software....

  6. #6

    Default

    It works fine here. Just run YASU and play.
    Make sure you are using the lastest DT and SPTD driver (1.42).
    CureROM Support Team

  7. #7

    Default

    Quote Originally Posted by Alex86D View Post
    Works fine here, what exactly do you mean with it dissappearing after 10 seconds? Do you mean you can see the game starting up in the task-bar but then it just disappears? If so, also have a look at your Event log, if there is any error with the game and/or when starting the game.
    I see that disk cursor...for 10 secs...and nothin' happends. I used taskmanager to watch the game process...and its dissapearing after a couple of secs. sorry 4 my bad english

Bookmarks

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •