Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Showing results 21 to 30 of 33

Thread: silent hunter 4 (version 1.1!)has blacklisted yasu 1.1035

  1. #21

    Default

    Quote Originally Posted by Fercyful View Post
    I solve my problems with SH4 1.1 like this:
    1. have daemon tools 0.48 + latest yasu not active.
    2. I went to system manager and disabled all my drives there (virtual and IDE ones) not need to disconnect any cable.. even you donґt need to restart...
    3. activate daemon 0.48 (ON mode BUT still donґt mount the sh4 image) and I select to have 1 virtual drive...
    4. run and activate yasu ON.
    5. double click on the SH4 icon... it will bring the message that I have not dvd... left there the message...
    6. NOW mount the image and hit RETRY at that moment...
    you are in game!! good hunt!!
    ps:maybe this tip will help to know why ths is happening... before 1.1 I can use yasu and dameon without any problems... sure the protection of the new sh4.exe have something that you have to do all that to get it running...
    Not working here.
    CureROM Support Team

  2. #22

    Default

    here's what works for me:

    - DT 4.08 + SPTD 1.42 installed, all emulations on, unleashed image mounted.
    - go to device manager and disable your IDE drivers (leave DT SCSI device enabled).
    - REBOOT
    - start yasu 1.1.7035, cloak everything
    - start game (securom "spinning disc" icon should appear soon after starting exe = success)
    - put original SH4 DVD away untul the next patch (and new version of securom).

    all of the problems go away (no 2d crew, no numbers, no buggy eyes).

  3. #23
    GERMAN TRANSLATOR
    Blazkowicz's Avatar
    Join Date
    09.11.2005
    Posts
    6,401

    Default

    Quote Originally Posted by ka_bong View Post
    - DT 4.08 + SPTD 1.42 installed, all emulations on, unleashed image mounted.
    Dont use warez.
    Make something idiot proof, but then they just make a better idiot
    Peace Through Power

  4. #24

    Daumen runter and again dont work

    dont work for me

  5. #25
    Experienced User
    Join Date
    07.10.2006
    Posts
    157

    Default

    Quote Originally Posted by Blazkowicz View Post
    es of the Pacific\sh4.exe
    File Type : Exe, Size : 6282888 (05FDE88h) Byte(s)
    -> File Appears to be Digitally Signed @ Offset 05FD000h, size : 0E88h / 03720 byte(s)
    -> Suspicious MZ Header..
    [!] SecuROM Detected - Version 07.32.0007
    [!] Possible CD/DVD-Key or Serial Check -> CDKey
    - Scan Took : 0.141 Seconds
    I don't have SH4 but:

    For me, both S.T.A.L.K.E.R. 1.0 (SR v7.31.0010) and 1.0001 (SR v7.32.0009), are working without YASU. Naturally im using the original executables.

    very strange since i needed YASU for Test Drive Unlimited (SR v7.30.0015).
    Upgrade your programs:
    DaemonTools --- SPTD --- YASU --- PID

  6. #26
    Experienced User
    sYk0's Avatar
    Join Date
    27.12.2005
    Posts
    392

    Default

    same here, S.T.A.L.K.E.R. 1.0001 (SecuROM v7.32.0009) works with out the use of Y.A.S.U.

    O/S: Windows Vista Ultimate x64 (Automatic Updates: ON)
    Mail:
    curerom @ daemon-tools.cc

  7. #27
    Experienced User
    Join Date
    07.10.2006
    Posts
    157

    Default

    well i use Windows XP Pro SP2.


    i guess GSC/THQ was afraid of more bugs, so they disabled blacklisting^^
    Upgrade your programs:
    DaemonTools --- SPTD --- YASU --- PID

  8. #28
    Experienced User
    Reef's Avatar
    Join Date
    30.03.2003
    Posts
    860

    Default

    S.T.A.L.K.E.R. is published by THQ, they are known for using only light protection (or sometimes no protection at al, like Company of Heroes).

  9. #29

    Default

    ...but there is no solution for sh4?

    (all the above procedures didn't work for me)

  10. #30

    Default

    Still no idea how to make this game work fine without my loudy DVD... I tried almost everything possible on earth but the main proble is that as soon as I use YASU I have this message:

    SecuROM&153; has determined that the tool 'YASU' is running in the background. Please deactivate and close this tool before you start the application.

    Any idea when a new version of YASU will be published?
    Any other tool could do the job?

    thx

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Bookmarks

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •