Showing results 1 to 6 of 6

Thread: Call of Juarez 1.1 and YASU 1.2.7060

  1. #1

    Default Call of Juarez 1.1 and YASU 1.2.7060

    I just wanted to let everyone know that I've tried to use the latest YASU with Call of Juarez 1.1 (US) and it gives the error "Wrong Disk Inserted."

    Does anyone else have this version of the game and have the same problem? If you don't have this game, I would be happy to test the next release of YASU with it.

    Thanks

  2. #2
    Experienced User
    Join Date
    07.10.2006
    Posts
    157

    Default

    "Wrong Disk Inserted." means your image is bad.
    Upgrade your programs:
    DaemonTools --- SPTD --- YASU --- PID

  3. #3

    Default

    Well, I don't think the image is bad, but I guess it could be. But regardless, Securom is detecting YASU.

  4. #4
    GERMAN TRANSLATOR
    Blazkowicz's Avatar
    Join Date
    09.11.2005
    Posts
    6,401

    Default

    Wrong disk means really your image is bad. Click on link in my signature.

    BTW have you created your image from original disc?
    Make something idiot proof, but then they just make a better idiot
    Peace Through Power

  5. #5
    Experienced User

    Join Date
    27.09.2005
    Posts
    822

    Default

    Quote Originally Posted by Perfect_Form View Post
    But regardless, Securom is detecting YASU.
    weird logic there, if securom detected yasu it'd do the security module msgbox thing, not 'wrong disk'

  6. #6

    Default

    Well actually, I guess it detected YASU before I installed the new SPTD. After I did that, it no longer detected YASU, but it still wouldn't work. So, I created a new image with DPM enable, and now it works!

    Thanks for the help!

Bookmarks

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •