Page 3 of 3 FirstFirst 123
Showing results 21 to 26 of 26

Thread: Arena Wars Reloaded

  1. #21
    Experienced User

    ß's Avatar
    Join Date
    08.10.2005
    Posts
    504

    Default

    well my original post in this thread was specific to arena wars reloaded. after reading the thread it ended back in '07 with no answer. since i'm getting this very game tomorrow i wanted a heads up if the issue was solved since the original thread starter made the first post.

  2. #22
    GERMAN TRANSLATOR
    Blazkowicz's Avatar
    Join Date
    09.11.2005
    Posts
    6,401

    Default

    Quote Originally Posted by Terramex
    P.S.: AFAIK only the current ProtectDISC version doesn't run in vIDE - but don't nail me down to that...
    You are talking about which game?
    Make something idiot proof, but then they just make a better idiot
    Peace Through Power

  3. #23
    Customer Terramex's Avatar
    Join Date
    06.09.2004
    Posts
    2,566

    Default

    @Blazkowicz
    Looks like i misread a statement of a friend of mine.
    Thought that after the Hotfix Windchaser wouldn't start anymore in vIDE.
    I've asked him again and fortunately it was just a mix-up.

    btw. what's the latest version you've encountered ?

  4. #24
    GERMAN TRANSLATOR
    Blazkowicz's Avatar
    Join Date
    09.11.2005
    Posts
    6,401

    Default

    @Terramex
    The one on Summer Athletics.
    Make something idiot proof, but then they just make a better idiot
    Peace Through Power

  5. #25
    Experienced User

    ß's Avatar
    Join Date
    08.10.2005
    Posts
    504

    Default

    ok i finally got awr. it works from dt pro but not dt lite. i know dt lite is ignored on purpose but this is just too much. by that i mean that dt lite is deliberately made weaker. now there are trial versions of dt pro advanced, so people can use the vide - and that's cool. so i don't think dt lite should be ignored any more. by that i mean that when dt pro is updated to fix blacklist issues that affect the scsi portion of it, so should dt lite. at the moment there are several securom games that work from the dt pro vd (scsi) but not the dt lite vd (scsi) - and that's not fair. i could understand more if some games would work from the dt pro vd (vide) and not the dt lite vd (scsi), but not scsi/scsi.

    so anyway, arena wars reloaded does not work from the dt lite vd v4.30.1. i think a new version of dt lite is past due that fixes the backlog of blacklists by securom that do work via dt pro, the safedisc fix that's forthcoming in pro and maybe even the latest starforce bsod issue. especially if the next pro will fix these and then anyone can get the trial.

  6. #26
    Customer Terramex's Avatar
    Join Date
    06.09.2004
    Posts
    2,566

    Default

    Quote Originally Posted by ß View Post
    at the moment there are several securom games that work from the dt pro vd (scsi) but not the dt lite vd (scsi)
    Namely ?

Page 3 of 3 FirstFirst 123

Bookmarks

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •