Showing results 1 to 10 of 21

Thread: Age of Empires Collector's Ed. DVD

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. #1

    Default Age of Empires Collector's Ed. DVD

    Hello.

    I have bought subj. which includes AoE + Exp. + AoE II + Exp.
    A-Ray says that the DVD is SecuROM 7.00.00.0003 protected, so I used Alcohol to make an image with DPM (Normal @ 2x).
    But when I mount the image using Daemon and try to start the game, I get the following error: Please insert the original disc instead of a backup. I have tried with an dwithout YASU without any luck :-(
    Any ideas ?

    Thanks in advance
    Skull

  2. #2
    GERMAN TRANSLATOR
    Blazkowicz's Avatar
    Join Date
    09.11.2005
    Posts
    6,401

    Default

    You need high precision (click on link in my signature).
    Make something idiot proof, but then they just make a better idiot
    Peace Through Power

  3. #3

    Default

    Quote Originally Posted by Blazkowicz View Post
    You need high precision (click on link in my signature).
    Oh happy days ! That worked :-)
    Thanks a lot.

    Can you help me with Rainbow Six Vegas as well ?
    Or even better: Let me know how to figure out which settings to use for which games ?

    --
    Skull

  4. #4
    Experienced User

    Join Date
    27.09.2005
    Posts
    822

    Default

    a-ray is way old too, version reported is very wrong...

  5. #5

    Default

    Quote Originally Posted by evlncrn8 View Post
    a-ray is way old too, version reported is very wrong...
    Ok - What should I use instead ?
    And what about Rainbow Six Vegas ?

    --
    Skull

  6. #6
    GERMAN TRANSLATOR
    Blazkowicz's Avatar
    Join Date
    09.11.2005
    Posts
    6,401

    Default

    Use ProtectionID.

    Use the same settings for Vegas.
    Make something idiot proof, but then they just make a better idiot
    Peace Through Power

  7. #7

    Default

    Quote Originally Posted by Blazkowicz View Post
    You need high precision (click on link in my signature).
    I can't click on the link. I've also got age of empires collectord edition. I've created a disc image using the securom settings but when I mount the image it won't run without the disc. Please help me

  8. #8

    Default

    could somebody give me there working mds file. Mine doesn't want to run without the disc. I've created other disc images that work fine.

  9. #9
    Customer Terramex's Avatar
    Join Date
    06.09.2004
    Posts
    2,566

    Default

    How have you created your image ?
    Which error message exactly do you get ?
    I'm not employed by Disc Soft and my views do not necessarily reflect the ones of the company.

Bookmarks

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •