Page 2 of 13 FirstFirst 123412 ... LastLast
Showing results 11 to 20 of 129

Thread: YASU 1.3.7070 released

  1. #11
    New User
    Join Date
    08.08.2007
    Posts
    4

    Default

    Quote Originally Posted by sYk0 View Post
    Is there any1 else having troubles with the new version...?
    Unfortunately, i do
    I can see it in taskmanager ,it use 99% of cpu but nothing appear (no interface)
    i hadn't that with the previous versions...
    Any idea on why it does that?

  2. #12

    Default

    Thank you sYk0. Everything is working fine. No trouble with C&C 3
    KE 1.6.

  3. #13
    Experienced User
    sYk0's Avatar
    Join Date
    27.12.2005
    Posts
    392

    Default

    for any1 who's having trouble...!

    Post your system specs... O/S, CPU... the usuall stuff...
    also include how many real CD-ROM's you have in your system...
    Mail:
    curerom @ daemon-tools.cc

  4. #14
    Experienced User
    sYk0's Avatar
    Join Date
    27.12.2005
    Posts
    392

    Default

    Quote Originally Posted by ghost_zero View Post
    I thought it would be v1.4 ..?
    Yes you are correct...
    It was supposed 2 be...
    However... Myself and Benni came 2 a decision that the wait was too long, and decided to release 1.3.
    Mail:
    curerom @ daemon-tools.cc

  5. #15
    Experienced User
    Reef's Avatar
    Join Date
    30.03.2003
    Posts
    860

    Default

    I found the problem! For some reason, permissions are set to deny after every reboot for this registry key:

    HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Servic es\Cdrom\Enum

    So YASU can not properly cloak drives. If I manually change change permissions first, run YASU and cloak, the game runs fine.

    Now all I need to know is what changes these permissions every time, so I can disable it. Does anyone have any idea how I could do that?

    Edit: it should be Services, not Servic es (this is a bug in vBulletin).
    Last edited by Reef : 08.08.2007 at 14:21

  6. #16
    New User
    Join Date
    08.08.2007
    Posts
    4

    Default

    Quote Originally Posted by sYk0 View Post
    for any1 who's having trouble...!
    Post your system specs... O/S, CPU... the usuall stuff...
    also include how many real CD-ROM's you have in your system...
    Well don't know if the previous message is already approuved but following to my previous message,
    I'm under Windows XP sp2

    Spec:
    Athlon xp 2800 barton
    1hd sata +1 ide 133
    1Dvd writer

  7. #17

    Default

    hello. I have exactly the same problem as Krzmnd, nothing happens when i try to start yasu 1.3.7070 but task manager shows yasu using 99% of cpu. my system is:
    -windows xp sp2
    -athlon 2600+ barton
    -512 ram
    -one 250Gb SATA hard disk
    -1 dvd-ram drive and 1 regular dvd drive
    - also i recently upgraded to daemon pro and uninstalled alcohol

  8. #18

    Default

    Same problem as Krzmnd here, 99% CPU usage but no interface.

    XP Pro (32bit)
    Athlon XP 2800+ (2GHz)
    1 x IDE DVD/RW

  9. #19
    Experienced User
    Reef's Avatar
    Join Date
    30.03.2003
    Posts
    860

    Default

    My system specs:

    AMD XP 2400+
    1 DVD burner NEC 3520A
    1 CD burner Lite-On 52x

    Running XP Home SP2 32 bit.

    It seems like it is Windows changing the registry permissions, cause I tried booting with all startup programs and services disabled, and the permissions were still reset to deny.

  10. #20
    Experienced User
    Join Date
    07.10.2006
    Posts
    157

    Default

    i have the same problem as Krzmnd.


    YASU takes 100% cpu load.



    I have 2 optical drives at the secondary IDE Channel.


    XP Ahtlon 3000+
    1GB RAM
    2 HDDs (one not working probably at the moment)
    Windows XP Pro SP2
    Upgrade your programs:
    DaemonTools --- SPTD --- YASU --- PID

Page 2 of 13 FirstFirst 123412 ... LastLast

Bookmarks

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •