Page 1 of 2 12 LastLast
Showing results 1 to 10 of 18

Thread: upgrade 3.43 -> blue screen

  1. #1

    Default upgrade 3.43 -> blue screen

    Operating System: w2k sp4
    Burning Software: nero 6.3, recrodnow dx 4.60
    Anti-virus Software: macafee v4.5.1 sp1
    DAEMON Tools Version: 3.43

    After upgrading from 3.41 to 3.43 i get the BSOD during boot. Here's the info:

    STOP: 0x000000D1 (0x0D802B210, 0x00000008, 0x00000000, 0xBFFED68B)
    DRIVER_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
    Address BFFED68B base at BFFDE000, Datestamp 3fdde566 - d343bus.sys

    Booted "Last Known Good", uninstalled 3.43, reinstalled 3.41, everything OK again.

    Maybe it's relevant that I have an SMP system ?

  2. #2

    Default

    Please try to repeat problem. Install 3.43, and when you see bsod, boot into safe mode as per this post: http://www.daemon-tools.cc/portal/viewtopic.php?t=2010

    Email dmp file from C:\windows\minidump to venom386@daemon-tools.cc.

  3. #3

    Default

    I tried this. I managed to reproduce the error, but booting in safe mode + pressing escape did not create a minidump file..

  4. #4
    Administrator



    Join Date
    06.11.2002
    Posts
    2,044

    Default

    What SCSI or RAID drivers you have in your system?

  5. #5

    Default

    Promise on the mainboard is disabled in Device manager
    LSI 2 channel U160 SCSI connects the harddisks
    Virtual CloneDrive and ST3SHARK for virtual CD/DVD drives
    Real CD- and DVD-drives (both LiteOn, both burners) connected as master to the onboard IDE.

    I also had a NERO ImageDrive, but I removed that tonight. Didn't solve the problem though..

  6. #6
    Administrator



    Join Date
    06.11.2002
    Posts
    2,044

    Default

    Mail me please to venom386@daemon-tools.cc
    Gonna check some thing.

  7. #7

    Default BSoD after 3.43

    Operating System: Windows XP Pro, SP1a +hotfixes
    Burning Software: Nero 6.3.0.0, CloneCd 4.3.19
    Anti-virus Software: Norton AV Corp 7.61
    DAEMON Tools Version: 3.43

    Updated to 3.43 on 19 December, box ran fine until reboot.
    Now BSoD until I boot into Safe Mode to "hit esc to disable daemon bus".

    I'm on an HP xw6000 Workstation
    Adaptec U320 SCSI with Quantum 73 GB SCSI
    Promise TX2000 ATA133 IDE Controller with 2 WD 120JB in RAID 0
    Onboard IDE with Plextor 5224A CDRW and Plextor 708A DVD±RW
    Dual 2.4 GHz Xeon (512 K Cache)
    2 GB Crucial REG ECC DDR (PC2100)

    I'll send latest minidump to address referenced earlier in thread.
    Let me know if I can help in any other way.

  8. #8

    Default

    I notice you've got two CPU's as well..

  9. #9

    Default Me too.

    Operating System: Windows XP HE SP1 + Hotfix
    Burning Software: Nero 6.3.0.0
    Anti-virus Software: Norton AntiVirus 2003
    DAEMON Tools Version: 3.43

    reboot
    :cry:

  10. #10

    Default Similar Error

    Operating System: Windows 2000 Pro SP4
    Burning Software: Nero 6
    Anti-virus Software: Norton Anti Virus 2003 Updated Reference Files
    DAEMON Tools Version: 3.43

    Asus P4b533 mobo
    Intel p4 1800mhz
    512 meg DDR
    Nvidia Geforce 4 Ti 4200
    Maxtor 40 GIg HD 50% available space
    E-IDE CD-Rom
    YAMAHA CRW3200e


    I have a similar problem when trying to reboot I get a blue screen after 3/4 of the win2k splash screen loading bar advances.

    STOP : 0x0000001e

    KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED

    Currently I am in Safe mode.. restoring to last knowen working configuration didn't work. During startup of safe mode I was promoted with nothing about dtools (as stated in previous thread);
    only a windows message about working in safe mode was found.

Page 1 of 2 12 LastLast

Bookmarks

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •