Showing results 1 to 9 of 9

Thread: FM2008 aint loading?

  1. #1
    New User
    Join Date
    17.10.2007
    Posts
    1

    Default FM2008 aint loading?

    Hey guys wondering if you can help me?
    Trying to load football manager 2008 with yasu and damon tools

    i have taken a screenshot of everythink http://img528.imageshack.us/my.php?image=fm2008zi9.jpg

    What might be the problem cheers

  2. #2
    GERMAN TRANSLATOR
    Blazkowicz's Avatar
    Join Date
    09.11.2005
    Posts
    6,401

    Default

    Does it work with original disc? Also could you give me exe to scan exact copy protection (just upload to rapidshare or other file hoster and email this link to blazkowicz'at'discardmail.de)? Which YASU and Daemon Tools version are you running?

    Also i dont see anything on your screenshot, just white.
    Make something idiot proof, but then they just make a better idiot
    Peace Through Power

  3. #3
    Experienced User

    Join Date
    27.09.2005
    Posts
    822

    Default

    7.34.13.. and yep screen shot was all white here too..

  4. #4
    Experienced User OFFICIAL TRANSLATOR

    mastermind's Avatar
    Join Date
    30.11.2005
    Posts
    274

    Default

    Is FM2008 released yet? I didn't think it was due for release in Europe before Friday 19.

  5. #5
    Experienced User
    Reef's Avatar
    Join Date
    30.03.2003
    Posts
    860

    Default

    I noticed that many games are already available in stores a few days before the official release day. This game is no exception, so it is already being sold right now

  6. #6

    Default

    I'm also having Issues, I have latest Daemon and YASU versions.

    SS before running YASU:



    SS after running YASU:


  7. #7
    New User
    Join Date
    21.05.2005
    Posts
    16

    Default

    I don't know the technical details, but i guess Securom can figure out when it's being cloaked now, but since it can't do anything about it, it will prompt you to change it into another drive that it can detect.

    The only workaround i found was to disable your physical drives and it would have no other option than to load it.

  8. #8

    Default fm2008

    hi guys same problem here.
    i am the better idiot could anyone give me idiot guide to use
    yasu 1-4-1780
    cheers

  9. #9

    Default

    Here is a workaround, bit of a pain but it does work!

    Mount the image with Daemon Tools
    Cloak your drives
    Disable your normal dvd drive in device manager
    Load the game!

    You can enable your dvd drive again and it will work for the entire session until you reboot.

    Not sure if something can be done with YASU to stop having to use this workaround?

Bookmarks

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •