Page 2 of 2 FirstFirst 12
Showing results 11 to 19 of 19

Thread: Translation related bugs in DT Pro 4.11.0219.0

  1. #11
    TRANSLATOR OFFICIAL TRANSLATOR


    Join Date
    18.12.2006
    Posts
    42

    Default

    Just found a wrong tooltip on 'Use proxy server'. It uses the one for automatic startup.
    Last edited by Timmnuv : 08.12.2007 at 00:55

  2. #12
    Experienced User OFFICIAL TRANSLATOR

    mastermind's Avatar
    Join Date
    30.11.2005
    Posts
    274

    Default

    Quote Originally Posted by Timmnuv View Post
    Just found a wrong tooltip on 'Use proxy server'. It uses the one for automatic startup.
    Already reported

  3. #13
    GERMAN TRANSLATOR

    Blazkowicz's Avatar
    Join Date
    09.11.2005
    Posts
    6,401

    Default

    Please post all english strings here and where you can see it in program, so developers only have to look into this topic.


    Click on the arrow next to Switch All and you will see "Add or Remove Buttons". Clicking on this you will see "Customize..." Clicking on this you will nearly see only English strings except the right column of Commands. Also when clicking there on New, Rename and Delete everything is still in English (also the warning at Delete).

    Image catalog, select an image and select mount. Captions and buttons are still in English. When creating a new folder it is called "New folder".

    Event manager, the events are still displayed in English.

    Add images, you will see "All supported images" and "All Files". It works with agent, but not in GUI.

    At recent used image if the image isn't found it will display "Invalid link".

    At image details and image creation it will display "bytes" and "sectors"

    Do a right click on caption at the top and it is still in English.

    Do an update check and it's still in English.

    Removing dtpro.key will cause an error message in English. Activation screen is also in English.

    Click on help, about and "This software ...".

    So far that's all i found and isn't already reported in this thread.
    Last edited by Blazkowicz : 08.12.2007 at 09:44
    Make something idiot proof, but then they just make a better idiot
    Peace Through Power

  4. #14
    GERMAN TRANSLATOR

    Blazkowicz's Avatar
    Join Date
    09.11.2005
    Posts
    6,401

    Default

    When doing update check and server is not available it will give you the error "Connection to server failed.
    Please check your internet connection and any firewall software you may have." Clicking on Connection settings... will also display English strings.

    BTW disc-soft is currently down
    Make something idiot proof, but then they just make a better idiot
    Peace Through Power

  5. #15
    GERMAN TRANSLATOR

    Blazkowicz's Avatar
    Join Date
    09.11.2005
    Posts
    6,401

    Default

    When adding multiple virtual drives and then doing ALT+TAB you will see the following as caption of DT Pro:

    Operation in progress...

    And in help/about you will see "About Daemon Tools Pro" as caption (you can also see with ALT+TAB)
    Last edited by Blazkowicz : 08.12.2007 at 20:12
    Make something idiot proof, but then they just make a better idiot
    Peace Through Power

  6. #16
    GERMAN TRANSLATOR

    Blazkowicz's Avatar
    Join Date
    09.11.2005
    Posts
    6,401

    Default

    At image creation you will still see "Cancel" and the message after pressing "Cancel" is in English.
    Make something idiot proof, but then they just make a better idiot
    Peace Through Power

  7. #17
    GERMAN TRANSLATOR

    Blazkowicz's Avatar
    Join Date
    09.11.2005
    Posts
    6,401

    Default

    If some application still access the drive which has an image mounted and you stop this adapter you will get an mix of translated and english strings.

    It would be good if you would just say the drive letter instead full path.
    Last edited by Blazkowicz : 09.06.2008 at 16:22
    Make something idiot proof, but then they just make a better idiot
    Peace Through Power

  8. #18
    GERMAN TRANSLATOR

    Blazkowicz's Avatar
    Join Date
    09.11.2005
    Posts
    6,401

    Default

    Little error again.

    If you get the message "File corrupted" the caption is still in English (Error) and not in translated language.
    Make something idiot proof, but then they just make a better idiot
    Peace Through Power

  9. #19
    GERMAN TRANSLATOR

    Blazkowicz's Avatar
    Join Date
    09.11.2005
    Posts
    6,401

    Default

    DT Pro software validation warning message and when it's expired are not in translated language, still in English.

    Using agent, mount image and most is complete in English (open etc.). Is it possible to read these strings from dll instead of windows?
    Last edited by Blazkowicz : 10.12.2007 at 21:55
    Make something idiot proof, but then they just make a better idiot
    Peace Through Power

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •