Showing results 1 to 3 of 3

Thread: Lost c drive after install

  1. #1
    New User
    Join Date
    15.02.2008
    Posts
    1

    Default Lost c drive after install

    I tried installing Daemon last evening on my new laptop, have done it before on my home desktop so wasn't too worried about any problems. During installation, I got the horrific 'blue screen', and the computer rebooted. Now I have no c drive. Tried to uninstall via registry as per previous posts as couldn't access through add/remove, reset BIOS defaults, and ran a restore. Still don't have c drive, as it is not recognized.

    Windows XP boots up normally, but all files are gone. Computer is a X61 thinkpad, dual processor, brand new. Any suggestions? I don't have the error codes as the screen closed before I could write them down.

  2. #2
    GERMAN TRANSLATOR
    Blazkowicz's Avatar
    Join Date
    09.11.2005
    Posts
    6,401

    Default

    Could you post latest minidump (windows\minidump) please.
    Make something idiot proof, but then they just make a better idiot
    Peace Through Power

  3. #3
    TRANSLATOR OFFICIAL TRANSLATOR
    jdaniel's Avatar
    Join Date
    09.09.2007
    Posts
    58

    Default

    If you have Windows running I guess that Windows was not installed on drive C ?
    This could be a HDD problem too. Phisical or logical one. Try a CHKDSK from Recovery Console.

Bookmarks

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •