Page 4 of 4 FirstFirst ... 234
Showing results 31 to 40 of 40

Thread: "Unable to mount image. File not accessible"

  1. #31
    GERMAN TRANSLATOR
    Blazkowicz's Avatar
    Join Date
    09.11.2005
    Posts
    6,401

    Default

    Try latest DT Pro, it includes some RAID fixes.
    Make something idiot proof, but then they just make a better idiot
    Peace Through Power

  2. #32

    Default

    It is the latest version (I and others) are using. This *finally* needs being fixed (in a newer release).

  3. #33

    Default

    Quote Originally Posted by DReffects View Post
    Quote Originally Posted by nimd4 View Post
    sorry but where's the fix?!
    An image can be mounted, when copied to the drive root

  4. #34
    Darth Vader
    SUPPORT2's Avatar
    Join Date
    21.05.2007
    Posts
    205

    Default

    Hi everybody.
    Enybody wants to talk with support team and give us a chance to find out the problem's root?
    This topic, as I remember, is related strongly to win2k mounting problem. Now, you guys mixed up two different problems to the same old topic.
    Also, please point exact DT version numper in you posts, because the latest version today is not the same as the latest version tommorow.
    So, contact to our support team using this web-form Send Message :: Disc-Soft.com and point the link to this topic in the message.
    Welcome to the dark side, my dear padavan. We have cookies

  5. #35

    Default Image not mounting

    Yea, i'm running Vista x64 and the image isn't mounting, tried putting on C: and its still saying the same thing.....

  6. #36

    Default

    Hello. I found that this problem persists when you haves strange characters in your image file. I had () in my file and I had the same error.
    Try renaming your file name.

  7. #37
    New User
    Join Date
    13.12.2009
    Posts
    1

    Default DTools image mounting error File not accessible

    I also have this problem running a Windows Vista x86 (32bit) and the new Daemon Tools Lite 4.35.5.

    I am trying to mount a image that works fine with 3.47 (with Win XP, kids computers), but since I have Vista running on my computer I have to use a newer version of Daemon tools.

    I have the image on a NAS, but have tried locally on C:\ D:\, still no luck, all options in Dtoolslite turned on and off, still no luck.

    Does the new DTools, not have all the backwards compatibility with the older Dtools programs?

  8. #38

    Default My fix

    Ok this worked for me, this is not really a fix but may help someone get their file mounted so here goes, as suggested by another poster i changed the name of the image file to something simple without any special characters just 4 alphabets and then tried mounting and voila! i dunno how why what but it worked! i then unmounted and renamed it back and tried mounting again and now it mounts fine, i know its not really a fix but a workaround.

  9. #39

    Default

    using DT 3.47 on XP pro SP3

    tried to mount a .mds/.mdf file and got this error
    renamed and put in root and still got error

    any help would be appreciated

  10. #40
    GERMAN TRANSLATOR
    Blazkowicz's Avatar
    Join Date
    09.11.2005
    Posts
    6,401

    Default

    inoesomestuff, uninstall your version and install the latest.
    Make something idiot proof, but then they just make a better idiot
    Peace Through Power

Page 4 of 4 FirstFirst ... 234

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •