Page 11 of 19 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Showing results 101 to 110 of 181

Thread: DAEMON Tools Extensions (DTE)

  1. #101
    GERMAN TRANSLATOR

    Blazkowicz's Avatar
    Join Date
    09.11.2005
    Posts
    6,401

    Default

    @maxxwel

    You do have DT Pro 4.30.0304 installed?

    @rakyhhh
    You already checked your hdd and/or ram for errors?
    Last edited by Blazkowicz : 29.03.2009 at 15:31
    Make something idiot proof, but then they just make a better idiot
    Peace Through Power

  2. #102
    New User
    Join Date
    28.03.2009
    Posts
    10

    Default

    how can i check it?

  3. #103
    GERMAN TRANSLATOR

    Blazkowicz's Avatar
    Join Date
    09.11.2005
    Posts
    6,401

    Default

    There are tools like MemTest or diagnostic tools for hard drives (don't know their name as there are different for every vendor). You can also run "chkdsk /f drive:"
    Make something idiot proof, but then they just make a better idiot
    Peace Through Power

  4. #104
    New User
    Join Date
    28.03.2009
    Posts
    10

    Default

    I've done but the problem persists ...

  5. #105
    GERMAN TRANSLATOR

    Blazkowicz's Avatar
    Join Date
    09.11.2005
    Posts
    6,401

    Default

    A memtest has to be run over several hours.
    Make something idiot proof, but then they just make a better idiot
    Peace Through Power

  6. #106
    New User
    Join Date
    28.03.2009
    Posts
    10

    Default

    i've retry it but the problem persist ...

  7. #107

    Default

    Quote Originally Posted by Blazkowicz View Post
    @SLAYER991
    They must not be runned (other iso programmes), they only have to be installed with a virtual drive.
    I don't have any other ISO programs installed or running.

  8. #108
    GERMAN TRANSLATOR

    Blazkowicz's Avatar
    Join Date
    09.11.2005
    Posts
    6,401

    Default

    Will test with Norton Endpoint 11 now, stay tuned.
    Make something idiot proof, but then they just make a better idiot
    Peace Through Power

  9. #109

    Default DTpro 4.xxx Advanced / DTE Problem

    I have my old version from DaemonTools updated to the latest version 4.xxx.
    Before i had the Safedisc-Emulation activated.

    And now, at the window from DaemonTools is a small icon "Safedisc". I cant get click it.

    When i use now the DTE (latest version) it isnt possible to use it.

    Is there an solution ?

    I from Germany, sorry for my English.

  10. #110
    GERMAN TRANSLATOR

    Blazkowicz's Avatar
    Join Date
    09.11.2005
    Posts
    6,401

    Default

    You can disable emulations in Tools -> Preferences -> Advanced.

    Which error is DTE showing or how do you see it isn't possible to use it?


    German:
    Emulationen lassen sich unter Werkzeuge -> Einstellungen -> Erweitert aendern

    Welchen Fehler erhaelst du von DTE oder wie siehst du, dass es nicht verwendbar ist?

    Bitte in Englisch antworten.
    Make something idiot proof, but then they just make a better idiot
    Peace Through Power

Page 11 of 19 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast

Bookmarks

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •