Page 7 of 19 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Showing results 61 to 70 of 181

Thread: DAEMON Tools Extensions (DTE)

  1. #61
    GERMAN TRANSLATOR
    Blazkowicz's Avatar
    Join Date
    09.11.2005
    Posts
    6,401

    Default

    Thanks for the info - will take a look into PowerISO.

    EDIT: It seems PowerISO is using same/similar driver as UltraISO and therefore that bug. Will be fixed in next version.
    Last edited by Blazkowicz : 25.03.2009 at 17:44
    Make something idiot proof, but then they just make a better idiot
    Peace Through Power

  2. #62

    Default

    Ok, i tried to uninstall PowerIso, didnt work!

    Damn

  3. #63
    GERMAN TRANSLATOR
    Blazkowicz's Avatar
    Join Date
    09.11.2005
    Posts
    6,401

    Default

    norsefire, have you other virtual drive software installed? Have you disabled virtual drive of PowerISO?
    Anyway next version will fix it.
    Make something idiot proof, but then they just make a better idiot
    Peace Through Power

  4. #64

    Default

    I finally got DTE working perfectly, although i still cannot get Wanted to work! I have a LEGAL Backup of the game since i dont want to bother with switching DVDs when i change games, i get securom error 7000 even when cloaked with IDE drive =(

  5. #65
    GERMAN TRANSLATOR
    Blazkowicz's Avatar
    Join Date
    09.11.2005
    Posts
    6,401

    Default

    Have you tried the way from SecuROM website?
    Also please scan game exe with ProtectionID for exact SecuROM version.
    But since rafu997 get insert original message, it seems DTE is not blacklisted yet.
    Anyway i will check that game and SecuROM, just will take a while until the disc arrives.
    Make something idiot proof, but then they just make a better idiot
    Peace Through Power

  6. #66

    Default

    The game runs when i use the disc, but i hate using discs since i have a collection of approx 300 pc games, and maybe 30 games i play regularly.


    Update: Its SecuROM Detected - Version 07.39.0005
    Last edited by norsefire : 25.03.2009 at 18:21 Reason: update

  7. #67

    Default

    @varxx

    which version of daemon tools pro is windows 7 compatible?

  8. #68
    GERMAN TRANSLATOR
    Blazkowicz's Avatar
    Join Date
    09.11.2005
    Posts
    6,401

    Default

    None so far, you have to wait for SPTD update.
    Make something idiot proof, but then they just make a better idiot
    Peace Through Power

  9. #69
    New User
    Join Date
    25.03.2009
    Posts
    2

    Default

    slowly getting there,
    DTE was not working due to the fact i had a MagicISO drive still active but now its saying "No cloaking required"



    anyideas?

  10. #70
    New User
    Join Date
    03.09.2005
    Posts
    1

    Default DTE tool is useless

    It doesn't do anything.

    I double click the DTE.exe and all I get is this:


    It's a non interactive screen. There is no way to right or left click on it to select or set anything with this.


Page 7 of 19 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast

Bookmarks

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •