My problem i am having is that after i install deamon tools. My login screen changed to an old windows 98 type login screen. Just the plan on white box with a black screen instead of the newer one with fancy graphic. I am still able to login to my computer just fine. Second thing is that explorer.exe stops working. Wont load without me manually doing it. Third thing i get a few diffrent errors. The worst one is A Generic host 32 error. Other have been errors about windows blocking certain programs from runing. like explorer.exe and winlogon.exe. Which then cuases my system to crash and restart. I have tried reinstall windows and install after all the windows updates and still get the same similair errors. I recently tried install powerISO and got the following errors. After getting around all the errors my deamon tools doesnt seem to work. Usually get an access denied type error.

Hanging application PowerISO.exe, version 3.8.0.0, hang module hungapp, version 0.0.0.0, hang address 0x00000000.

For more information, see Help and Support Center at Events and Errors Message Center: Basic Search.
and got this error twice

Faulting application rundll32.exe, version 5.1.2600.5512, faulting module unknown, version 0.0.0.0, fault address 0x009b0664.

For more information, see Help and Support Center at Events and Errors Message Center: Basic Search.
These installs were all done on fresh installs of windows so no firewalls or virus protection programs. Please help here are my system specs

Mainboard : Gigabyte P35-DS3L
Chipset : Intel P31/P35
Processor : Intel Core 2 Duo E8400 @ 3000 MHz
Physical Memory : 4096 MB (4 x 1024 DDR2-SDRAM )
Video Card : NVIDIA GeForce 9600 GT
Hard Disk : WDC (250 GB)
Hard Disk : WDC (40 GB)
Hard Disk : Seagate (500 GB)
DVD-Rom Drive : ATAPI DVD D DH16D2P
CD-Rom Drive : HL-DT-ST CD-RW GCE-8483B
Monitor Type : LG Electronics W2241 - 23 inches
Network Card : Realtek Semiconductor RTL8168/8111 PCI-E Gigabit Ethernet NIC
Operating System : Microsoft Windows XP Home Edition 5.01.2600 Service Pack 3
DirectX : Version 9.0c
Sound Card: HT Omega 7.1

Thanks for the help in advance.