Showing results 1 to 5 of 5

Thread: Yasu not cloaking :(

  1. #1

    Default Yasu not cloaking :(

    Hello!

    I'm using Windows 7 7068 and the newest DT lite version, which works fine! Yasu though works not

    It says:

    16:02:54 Y.A.S.U v1.6.9040 started...!
    16:02:54 DAEMON Tools Lite v4.30.4.27
    16:02:54 Detected 3 optical device(s), 1 physical & 2 virtual device(s)

    16:02:55 * Cloaking procedure started.
    16:02:55 1 device(s) successfully cloaked from SafeDisc 4.xx:
    16:02:55 [ E:\ ] Status = Successful
    16:02:55 [ H:\ ] Status = Ignored (does not require updating)
    16:02:55 [ G:\ ] Status = Error (device is not supported)
    16:02:55 1 device(s) successfully cloaked from SecuROM 7.xx:
    16:02:55 [ E:\ ] Status = Successful
    16:02:55 [ H:\ ] Status = Ignored (does not require updating)
    16:02:55 [ G:\ ] Status = Error (device is not supported)
    16:02:55 * Cloaking procedure completed.



    The problems lies by G:\! Why error not supported? What the hell can I do about that plz?

    Thank yo very much in advance
    d3rd3vil

  2. #2
    GERMAN TRANSLATOR
    Blazkowicz's Avatar
    Join Date
    09.11.2005
    Posts
    6,401

    Default

    G: is not a DT Lite drive then or YASU thinks so.

    Also what about to upgrade your Win 7 version at least to 7100?
    Make something idiot proof, but then they just make a better idiot
    Peace Through Power

  3. #3

    Default

    Well if that works without data loss I can do it?!

  4. #4
    GERMAN TRANSLATOR
    Blazkowicz's Avatar
    Join Date
    09.11.2005
    Posts
    6,401

    Default

    I haven't got any data loss when i do upgrading my Windows 7 build.
    But it is possible you have to modify 7100 build install, so it will let you upgrade.
    Make something idiot proof, but then they just make a better idiot
    Peace Through Power

  5. #5

    Default

    Now it works, I'm sorry for the inconvenience

    I just remembered I had another virtual drive program installed! I killed it and now it works fine ^^

    Thx anyway

Bookmarks

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •