Showing results 1 to 3 of 3

Thread: Yasu can't cloak.

  1. #1

    Default Yasu can't cloak.

    Yasu can't cloak F drive which is the DT drive. It has nothing mounted atm.

    Code:
    14:52:02	Y.A.S.U v1.6.9040 started...!
    14:52:02	DAEMON Tools Lite v4.30.4.27
    14:52:02	Microsoft Windows XP v5.1 (Build 2600: Service Pack 3)
    14:52:02	Locale: English (Australia)
    14:52:02	Detected 3 optical device(s), 2 physical & 1 virtual device(s)
    	
    14:52:03	* Cloaking procedure started.
    14:52:03	1 device(s) successfully cloaked from SafeDisc 4.xx: 
    14:52:03	  [ D:\ ] Status = Ignored (does not require updating)
    14:52:03	  [ E:\ ] Status = Ignored (does not require updating)
    14:52:03	  [ F:\ ] Status = Successful
    14:52:03	0 device(s) successfully cloaked from SecuROM 7.xx: 
    14:52:03	  [ D:\ ] Status = Ignored (does not require updating)
    14:52:03	  [ E:\ ] Status = Ignored (does not require updating)
    14:52:03	  [ F:\ ] Status = Error (unable to write the required registry data)
    14:52:03	* Cloaking procedure completed.
    Any help is appreciated.

  2. #2
    Experienced User

    Join Date
    27.09.2005
    Posts
    822

    Default

    have you changed any of the registry keys permissions (like some of the workarounds in other threads which use subinacl etc) ? if so, restore the access rights
    my views are 100% personal views..

  3. #3

    Default

    No I haven't, what is that and how do you do it?

Bookmarks

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •