Showing results 1 to 4 of 4

Thread: 3.26 buggy with sp1

  1. #1

    Default 3.26 buggy with sp1

    clean install of winxp, installed sp1. install dtools, reboot and I get a "SCSI Driver not detected" error. look in t he system event log and it says ( st325kj is your scsi driver )

    Event Type: Error
    Event Source: st324kj
    Event Category: None
    Event ID: 4
    Date: 12/18/2002
    Time: 2:21:52 PM
    User: N/A
    Computer: SALTYNUTS
    Description:
    Driver detected an internal error in its data structures for .

    For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp.
    Data:
    0000: 00 00 00 00 01 00 58 00 ......X.
    0008: 00 00 00 00 04 00 04 c0 .......А
    0010: 7f 4d 4f 80 c0 00 00 c0 MO€А..А
    0018: 00 00 00 00 00 00 00 00 ........
    0020: 00 00 00 00 00 00 00 00 ........

  2. #2
    Administrator



    Join Date
    06.11.2002
    Posts
    2,044

    Default

    Is this the only error you have in system event log?

  3. #3

    Default

    no, no other logs. I've tried others and they either bluescreen or do something nasty on reboot. alcohol120% would cause a bluescreen, the virtual cd also did that. Somehow I don't think my winxp installation likes virtual cdrom drivers. Funny tho my win.net rc1 installation had no problems with it. oh well

  4. #4

    Default

    i do have the same problem, just upgraded from .23 to.26 and now either WinXP SP1 does not want to boot either is keeps restarting. Had to disable virtual drive ... and then when rebooting i got the same message about scsi driver not installed.

    burning soft: cloneCD and Nero version something.19

Bookmarks

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •