Page 1 of 3 123 LastLast
Showing results 1 to 10 of 22

Thread: Problem with Sidebar Gadget

  1. #1
    New User
    Join Date
    12.11.2009
    Posts
    3

    Default Problem with Sidebar Gadget

    I'm running windows 7 and downloaded the latest daemon tools. Upon reboot I get the following error Line: 46 Error: 'null' is null or not an object daemon tools. After I hit no for debug the widget pops up.

  2. #2
    Master

    Sway's Avatar
    Join Date
    09.07.2009
    Posts
    1,966

    Default

    Please describe your problem more detailed (in step-by-step format). Post screenshots.

  3. #3
    New User
    Join Date
    12.11.2009
    Posts
    3

    Default

    Installed latest dameon tools for windows 7. Reboot error comes up see attachment. I also attached the debug. Select yes or no to debug. If I select no widget comes up.
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Click image for larger version

Name:	Error.jpg
Views:	586
Size:	8.8 KB
ID:	810  
    Attached Files Attached Files

  4. #4
    Master

    Sway's Avatar
    Join Date
    09.07.2009
    Posts
    1,966

    Default

    Your posts were moved to new thread because your problem isn't related to Kernel Debugger.
    It will be investigated.

  5. #5
    Master

    Sway's Avatar
    Join Date
    09.07.2009
    Posts
    1,966

    Default

    I've sent updated gadget to you by email. Please reinstall gadget and verify if your problem is still reproduced. Inform me about the results.

  6. #6
    New User
    Join Date
    12.11.2009
    Posts
    3

    Default

    That worked perfectly. Thanks!

  7. #7
    New User
    Join Date
    20.11.2009
    Posts
    3

    Default

    I get the same error when I reboot and the gadget tries to start. Can I get the fixed gadget as well? If not can you tell me when it will be available to everyone?

  8. #8
    Master

    Sway's Avatar
    Join Date
    09.07.2009
    Posts
    1,966

    Default

    DTLite.zip - updated gadget

  9. #9
    New User
    Join Date
    20.11.2009
    Posts
    3

    Default

    Thank you for posting the fix. When I click on the link it says I do not have permission.

  10. #10
    Master

    Sway's Avatar
    Join Date
    09.07.2009
    Posts
    1,966

    Default

    Please try again.

Page 1 of 3 123 LastLast

Bookmarks

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •