Page 1 of 3 123 LastLast
Showing results 1 to 10 of 25

Thread: Daemon Tools Not Mounting ISO Files

  1. #1

    Default Daemon Tools Not Mounting ISO Files

    Title basically says it all. Once I try to mount a file, in this case I've been trying to mount an ISO file, it attempts to mount it.... but nothing happens. In other words it doesn't open the file I want to mount. I've beem looking around the forums and saw that it could have something to do with a couple Microsoft updates I could've installed. If this is a repeated thread I do apologize and thank you in advance.

  2. #2
    Moderator


    Sway's Avatar
    Join Date
    09.07.2009
    Posts
    1,966

    Default

    What is your DT version?

  3. #3

    Default

    Is a drive letter assigned to the virtual device?
    Everybody be cool! You, be cool!
    They'll keep fighting! And they'll win!

  4. #4

    Unglücklich same problem

    Quote Originally Posted by Sway View Post
    What is your DT version?
    i have the same problem and i just downloaded the DT lite 4356.

    this isn't the first time i mounted this ISO image to a computer so i don't understand why it's not working

    i would click to mount the image and the "mounting" thing pops up in the middle of the screen for a few second and nothing happens after...

  5. #5
    Moderator


    Sway's Avatar
    Join Date
    09.07.2009
    Posts
    1,966

    Default

    Can you browse your virtual drive via My Computer or any other file manager?

  6. #6

    Default

    Having the same problems with it...

  7. #7

    Default

    same problem with iso files and the new version DT 4356. These iso files mounted with the older version of DT. Only started problem with new upgrade to DT 4356

  8. #8
    Moderator


    Sway's Avatar
    Join Date
    09.07.2009
    Posts
    1,966

    Default

    What is the "same problem"?
    Which way did you mount an image?
    What is the result of mounting?
    Can you browse your virtual drive via My Computer or any other file manager?

  9. #9
    New User
    Join Date
    12.01.2011
    Posts
    1

    Default

    Hello may I ask how to mount image. I'm using DTlite 4.40.1.127 (winXP sp3) and when i try to add an image DTlite just broke. i was using Dtlite before and i had never had any problems about mounting

  10. #10
    Moderator


    Sway's Avatar
    Join Date
    09.07.2009
    Posts
    1,966

    Default

    Quote Originally Posted by klica View Post
    when i try to add an image DTlite just broke
    Describe the problem more detailed. What do you mean DTLite just broke?

Page 1 of 3 123 LastLast

Bookmarks

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •