Showing results 1 to 8 of 8

Thread: DT Gadget runs without Menus!

  1. #1

    Default DT Gadget runs without Menus!

    I have Daemon Tools Lite and my DT Gadget shows up but there's no menus associated with it. Even the help tab and news tab don't work. They don't do anything after being clicked.

    As well, as the menus on the bottom, "Mount"|"Make Image"|"Add virtual device"...etc, don't work.

    So, I have a running Gadget that just sits there! Is like a "Mini-Blue screen of death" lol

    ...........
    I'm running, WIN 7, I have tried uninstalling/installing multiple times to no avail!

    Any ideas?

  2. #2
    Customer
    Terramex's Avatar
    Join Date
    06.09.2004
    Posts
    2,566

    Default

    Which Security App(s) are you using ?
    I'm not employed by Disc Soft and my views do not necessarily reflect the ones of the company.

  3. #3

    Default

    Quote Originally Posted by Terramex View Post
    Which Security App(s) are you using ?
    ESET SmartSecurity 4.0.437.0

    I never had any problem before though, it suddenly started doing this since last night. I have not installed any other drivers nor software!

  4. #4
    Moderator


    Sway's Avatar
    Join Date
    09.07.2009
    Posts
    1,966

    Default

    Could you post a screenshot of your gadget?

  5. #5

    Default

    Quote Originally Posted by Sway View Post
    Could you post a screenshot of your gadget?
    Here you go!



    I still can't get it to work!

  6. #6
    Moderator


    Sway's Avatar
    Join Date
    09.07.2009
    Posts
    1,966

    Default

    Try to disable your security software and reinstall DT.

  7. #7

    Default

    Quote Originally Posted by Sway View Post
    Try to disable your security software and reinstall DT.
    It didn't work! Is there anything I can do through the Windows Register? This is driving me crazy. Yes I can still open DT but the Gadget is easier, just drag and drop basically, where as the other way around I need to open the program first then....you get the point!

  8. #8
    Moderator


    Sway's Avatar
    Join Date
    09.07.2009
    Posts
    1,966

    Default

    Please install the latest DTPro trial (v4.40.0311) and check the problem.

Bookmarks

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •