Page 1 of 2 12 LastLast
Showing results 1 to 10 of 19

Thread: Daemon Tools Lite installer has stopped working

  1. #1

    Rotes Gesicht Daemon Tools Lite installer has stopped working

    Every time I click on the Daemon Tools Lite installer, a little windows flashes on the screen for about half a second, and then the installer crashes. I have tried disabling my AV, installing SPTD and redownloading the Daemon Tools Lite installer.
    It doesn't give me an error code or anything. Help please!

  2. #2
    GERMAN TRANSLATOR
    Blazkowicz's Avatar
    Join Date
    09.11.2005
    Posts
    6,401

    Default

    What's your security software?
    Make something idiot proof, but then they just make a better idiot
    Peace Through Power

  3. #3

    Default

    Quote Originally Posted by Blazkowicz View Post
    What's your security software?
    I am using the default Windows Vista uac and Avast! the free version

  4. #4
    Darth Vader
    SUPPORT2's Avatar
    Join Date
    21.05.2007
    Posts
    205

    Default

    Hi
    Please, check your system event logs for entries regarding this problem.
    Also, open Control Panel -> Problem Reports and Solutions -> View problem history. Here you can get more detailed info on software problem. Also, it is possible that your operating system caught this software problem and generated process dump for DTLite setup crash.
    Welcome to the dark side, my dear padavan. We have cookies

  5. #5

    Default

    I have the same problem. I am running Win7 64bit.
    My security program is BullGuard. everything is disable. I have also tried to run it in safe mode with same result. in my eventlog shows the following:

    DTLite4413-0173 (1).exe
    4.41.3.173
    4bc06cd3
    setuphlp.dll
    4.41.3.173
    4e37a853
    c0000417
    001233d2
    7d0
    01cc5feac1be3511
    E:\Users\Jonas Skov\Downloads\DTLite4413-0173 (1).exe
    E:\Users\JONASS~1\AppData\Local\Temp\nss6394.tmp\s etuphlp.dll
    00faa71e-cbde-11e0-befc-96a428ed6c24

  6. #6
    Master

    Sway's Avatar
    Join Date
    09.07.2009
    Posts
    1,966

    Default

    Did you select the Danish language for DAEMON Tools?

  7. #7
    New User
    Join Date
    19.10.2011
    Posts
    6

    Default same problem

    I have the same problem but with win xp. I use Comodo firewall and sophus anitvirus.
    The event log says:
    "Faulting application dtlite4413-0173.exe, version 4.41.3.173, faulting module setuphlp.dll, version 4.41.3.173, fault address 0x001233d2."

  8. #8
    GERMAN TRANSLATOR
    Blazkowicz's Avatar
    Join Date
    09.11.2005
    Posts
    6,401

    Default

    Try disabling Defense+ (there is an option which requires a reboot) and then try again after the reboot.
    Make something idiot proof, but then they just make a better idiot
    Peace Through Power

  9. #9
    New User
    Join Date
    19.10.2011
    Posts
    6

    Default

    I uninstalled comodo completely, then rebooted, but still no luck.

  10. #10
    GERMAN TRANSLATOR
    Blazkowicz's Avatar
    Join Date
    09.11.2005
    Posts
    6,401

    Default

    Which exact Sophos Antivirus is it (exact product and version)?
    You don't have ZoneAlarm toolbar installed?
    Make something idiot proof, but then they just make a better idiot
    Peace Through Power

Page 1 of 2 12 LastLast

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •