Showing results 1 to 3 of 3

Thread: Unable to mount with command line

  1. #1

    Beitrag Unable to mount with command line

    Hi

    We use DT Pro Version 4.41.0315 with Windows 7 Professional. We want to automatically mount CD when the user logs in. The problem is that the images are not mounted when using the command line. If we do it manually over the GUI everything works fine. Below are the command I'm using. Even if I replace the Windows variables with the logical path it does not work. (The script runs from a local directory on the machine)

    "%ProgramFiles%\DAEMON Tools Pro\DTAgent.exe" -mount dt, 0, "%SystemDrive%\AuricalCD\Vol4_A\Audiocare_Vol4.cue "
    "%ProgramFiles%\DAEMON Tools Pro\DTAgent.exe" -mount dt, 1, "%SystemDrive%\AuricalCD\Vol3_A\Audio_F_I_Vol3.cue "

    Even if I use the following command I do not get any response.

    "%ProgramFiles%\DAEMON Tools Pro\DTAgent.exe" -get_count dt

    Does anyone have an idea how I can solve my problem?

    Thanks

  2. #2
    GERMAN TRANSLATOR
    Blazkowicz's Avatar
    Join Date
    09.11.2005
    Posts
    6,401

    Default

    Is this Windows 7 x86 or x64? If x64, exchange %programfiles% with %ProgramFiles(x86)%.
    Make something idiot proof, but then they just make a better idiot
    Peace Through Power

  3. #3

    Default

    We use x86 Windows 7.

Tags for this Thread

Bookmarks

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •