Showing results 1 to 6 of 6

Thread: Can't install game

  1. #1
    New User
    Join Date
    23.06.2004
    Posts
    3

    Default Can't install game

    Operating System: Windows XP Professional
    Burning Software: Alchohol 120
    Anti-virus Software: Mcaffee
    DAEMON Tools Version: 3.46

    I have an iso image of a game that I've mounted with DT, no problems, the games installer comes up fine but when I go to install it I get an "Insert CD message", looked around on the forums for help but alls I found were things pertaining to running the game and getting that message, I can't even install it So any help? Any ideas what I'm doing wrong? Thanks

  2. #2
    Experienced User

    Join Date
    18.09.2003
    Posts
    133

    Default

    Operating System: XP Pro
    Burning Software: Nero
    Anti-virus Software: Norton
    DAEMON Tools Version: 3.46

    i only know one game which installer is checking the copyprotection, but even this works fine from a perfect image. just make a new and perfect image, depending on the protection, and in most cases the game will work.

  3. #3
    New User
    Join Date
    23.06.2004
    Posts
    3

    Default

    Just tried it, still asks for the CD when It's about to install the game, thanks though.

    Oh, the games Dungeon Keeper 2 if that helps anybody some, older game, didn't think it'd be this big a pain.

  4. #4
    New User
    Join Date
    23.06.2004
    Posts
    20

    Default

    Operating System: XP
    Burning Software: Alcohol
    Anti-virus Software: Norton
    DAEMON Tools Version: 3.46

    Well, Dungeon Keeper 2 only has Safedisk 1 as CD Copy Protection. I'm sure Daemon tools has no difficulty with this protection. Just make sure you turned Safedisk emulation on ( i think you dont even have to ). Its not the program, its definitly the image that causes the problem. If you have the original cd, just make a new image file with Alcohol 120%. Its quite easy even to create a perfect copy of Dungeon Keeper 2 with Safedisc 1 properties with alcohol. :wink:

  5. #5
    New User
    Join Date
    23.06.2004
    Posts
    3

    Default

    It's like the 4th image I've done so far, and I still get the error, I'm out of ideas, and yeah I made sure the safe disc emu was on and still nothing, seriously confused, I guess I could try making the image with a different program but other than that I don't know what to do, thanks for the help though.

  6. #6
    New User
    Join Date
    23.06.2004
    Posts
    20

    Default

    well....the only possibility i can think of is the CD Drive right now. Perhaps the drive is so old that you cant read the disc correctly. Sounds strange, but who knows ^^. Perhaps you should try to use another one ? You make the image from the original disk, don't you ?

    Edit: You said you made an ISO image, you should try to make an .mds image of the original cd.

Bookmarks

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •