Showing results 1 to 5 of 5

Thread: HELP - newbie

  1. #1
    New User
    Join Date
    17.01.2005
    Posts
    3

    Default HELP - newbie

    Hello. I would appreciate your help please.
    I get the following error message: No Lock Found! and therefore cant run the program from the virtual CD drive.

    Background info:
    The program will only run with the CD in the CD drive which uses more battery on my laptop as it reads data from the CD. It will ask Please insert CD If there is no CD inserted in the CD drive even with all the CD data copied on to the C drive.
    What Ive done so far: Ive made an ISO copy of the Cd on the C drive and with Daemon created a virtual CD drive on the C drive and have mounted the copy on this drive. I no longer get the message Please insert CD BUT it now says No Lock Found! BRICK WALL.

    What can I do?
    Any suggestions greatly appreciated.
    Please note that Im an accountant :shock: and not a computer guru.

  2. #2
    Experienced User
    ,jACkdA\W's Avatar
    Join Date
    25.12.2003
    Posts
    334

    Default

    What's the name of the game? Which program/protection? (For checking: A-Ray scanner).
    _____________________________________
    GREETINGS TO EVERYONE, EXCEPT YOU!

  3. #3
    New User
    Join Date
    17.01.2005
    Posts
    3

    Default

    Thanks for the reply.

    It's not a game. It's a program that has built-in music in mono.

    I've run the disk protection and here is the result:

    [21:19:30 PM] --- File(s) Scan Finished [4.91s] ---
    [21:19:44 PM] No Protection detected -> D:\JAVIDAN [4BC38B1F]

    there appears to be no protection!



    I used CDBurnerXP Pro 3 to burn the image of the CD, could that be problem?

  4. #4

    Default

    The Aray scanner is really creepy, I wound't recommend it to anybody. Look in the 'protection' forum, they're always discussing the same over and over. You find your answer surely there - no matter which thread you search :-).
    The Boardzombie's website.

  5. #5
    New User
    Join Date
    17.01.2005
    Posts
    3

    Default

    Thanks guys. Problem solved.
    Had to use a compatible burner to create an image of the disk.

    Thanks

Bookmarks

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •