Showing results 1 to 4 of 4

Thread: Error: Product not installed!

  1. #1

    Default Error: Product not installed!

    Operating System: Windows XP Pro 32-bit (SP 0)
    Burning Software: Nero 6.6.0.1
    Anti-virus Software: None
    DAEMON Tools Version: 3.47

    After uninstalling Daemon tools 3.43, I began receiving a small error window on startup that says Product not installed! which only goes away when I reinstall the program. Ive gone through every step mentioned in this thread, but none of it seems to prevent this. Perhaps Im missing something? Thanks.

  2. #2

    Default

    Perhaps unregistering and registering the MSI system might help you.
    In the run dialog, type:

    "msiexec.exe /unregister", confirm it, and enter the following:
    "msiexec.exe /regserver".
    After this, restart your computer and try to install d-tools again.
    The Boardzombie's website.

  3. #3

    Default

    Maybe you'd some addon installed (e.g. awxDTools), you need to un-install addons, too.
    Everybody be cool! You, be cool!
    They'll keep fighting! And they'll win!

  4. #4

    Default

    Quote Originally Posted by Nemerov
    Perhaps unregistering and registering the MSI system might help you.
    In the run dialog, type:

    "msiexec.exe /unregister", confirm it, and enter the following:
    "msiexec.exe /regserver".
    After this, restart your computer and try to install d-tools again.
    Didn't work. I'm not running any add-ons either.


    One thing I have noticed was that the last drive I have connected defaults to G:, my virtual DVD to E:, (I have one physical CD-ROM, D, and my F: label has completely dissapeared, as if being reserved by some rogue system file. It occoured when I first encountered this problem after uninstalling Daemon Tools.

Bookmarks

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •