Page 1 of 3 123 LastLast
Showing results 1 to 10 of 21

Thread: ONE MOMENT IT WORKED , NOW IT DOSNT ?????

  1. #1

    Default ONE MOMENT IT WORKED , NOW IT DOSNT ?????

    Hi
    made back up images of educational software i own , all use to work fine with dt , but now i keep getting asked for the cd ??? on 4 of them , the other one , tries to laod and giveds the error = macromedia flash has a problem and has to close , the other 2 work fine ??
    i apologise for the lack of info but if you tell me what info you need to solve this i will get it for you
    the only thing i can see that looks like it a protection thing is SECDRV ??
    THANK YOU :idea:

  2. #2

    Default

    Secdrv.sys is Macrovision = SafeDisc driver.
    Try to change Vendor and Model names of virtual devices to non-standard names, also try to un-install Daemon Tools and re-install with non-default driver names, if renaming of virtual devices does not help.
    Everybody be cool! You, be cool!
    They'll keep fighting! And they'll win!

  3. #3

    Default

    hello again copy troper
    thanks for your fast reply ,
    sorry but i have no idea what you mean by,,, Try to change Vendor and Model names of virtual devices to non-standard names?
    could you give me a bit more deatails of what , how to do it /
    thanks
    Bill

  4. #4

    Default

    Right-click on Daemon Tools tray icon -> Virtual CD/DVD-ROM -> select the drive to change -> Set device parameters -> change Vendor and Model names.
    Everybody be cool! You, be cool!
    They'll keep fighting! And they'll win!

  5. #5

    Default

    hi
    thank you for that , but no go im sorry to say , changed vendor and model name , no go , uninstalled and re installed with different numbers in the driver boxes , still the same, problem .
    is there anything else you can think off ? as i said , all but one worked fine , now i get asked for the cd , and one runs to the loading screen and then the error box ?? if you need more info please let me know
    cheers
    Bill

  6. #6
    Experienced User

    CongoMan's Avatar
    Join Date
    23.02.2004
    Posts
    188

    Default

    there IS software that runs without the cd for some time, then ask for it once in a while. in case your images aren't good it might be the first time you run into the cd-check and now it does not work.
    Mounty Bob strikes back

  7. #7

    Default

    Did you try to un-install Daemon Tools and re-install with non-default driver names then? And if it still fails, also try to use non-standard Vendor and Model names again.
    Everybody be cool! You, be cool!
    They'll keep fighting! And they'll win!

  8. #8

    Default

    hi
    did as you said uninstalled , re installed , all i did was change the numbers in the driver port box'es , and then it did not work , so i changed the vendor and model names to something obscure like hghghg, jkjkjkj, etc still no joy , what congo man says has happend before , have tried new images , but no work , and anyhow 2 still work ???
    puzzeling ???

  9. #9

    Default

    Btw what exactly happens - "did not work"? Do you get some error message?
    Everybody be cool! You, be cool!
    They'll keep fighting! And they'll win!

  10. #10

    Default

    Hi
    no error messages , only pop up asking to insert the cd , only one , image comes up with a error, it's loading screen comes up and then dissapears to be replaced with the windows xp box opens up with " macromedia projector , has a problem , and needs to close , usuall error reporting box !

    Bill

Page 1 of 3 123 LastLast

Bookmarks

Posting Rules

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •